Atlas Wood - Antracit

Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sänggavel
+
Leveranstid 21-29 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Jämför våra Ramsängar
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
1 2 3 4 5
 • 1

  Bäddmadrassöverdrag

  Behagligt och tvättbart Blend-överdrag

  Omkring latexkärnan hittar du vårt Blend-överdrag - mjukt och behagligt med blixtlås längs kanten, så att överdraget kan tas bort och tvättas i tvättmaskinen - och så att du kan bevara en hälsosam och ren sovmiljö.
 • 2

  Bäddmadrass

  Slitstarka och andandes latexkärnor

  Bäddmadrassen har en slitstark latexkärna på 4 cm. Latex ger bättre komfort och större rörelsefrihet än till exempel skum. Samtidigt är latex mer andandes, så att du lättare kan bli av med överflödig värme och få en mer behaglig sovmiljö.
 • 3

  Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • 4

  Ramsäng

  Den perfekta mixen av kvalitet, hållbarhet och hälsosam stöttning

  Med två lager av fjädrar får du den perfekta mixen av slitstarka kvalitetsmaterial och djup, precis stöttning. Det nedersta lagret består av kraftfulla bonellfjädrar medan det övre lagret av pocketfjädrar ser till att din kropp avlastas på det mest bekväma och hälsosamma sätt.
 • 5

  Träramen

  Inramad av massiv, FSC-certifierad furu

  Ramsängens fjäderlager är inramat av 8 cm massiv, FSC-certifierad furu. En viktig komponent i ramsängen som bidrar till en stabil, robust grund och det bästa möjliga fundamentet för din sömn.

95% av alla våra kunder är nöjda eller mycket nöjda

*Baserat på vårt frågeformulär som skickas till alla kunder efter köp

2900+ Recensioner

Andandes, behagligt och flexibelt komfortlager

Bäddmadrassen är den del av sängen som ska göra nattsömnen lätt som en plätt. Det inkluderar vår bekväma bäddmadrass med 4 cm perforerad latexkärna som garanterar effektiv värmeavledning. Kärnan är omgiven av ett bekvämt och tvättbart överdrag, så det är enkelt för dig att hålla sängen ren och sovmiljön sund.

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Ramsängen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.

Omgiven av en robust, stabil och solid fururam

Ramsängens fjäderlager med 7 bättre™ zoner ramas in av en 8 cm hög, FSC-certifierad fururam. Den massiva fururamen gör sängen extra robust och ser till att den alltid känns stabil, så att du kan sova djupt och gott under många år. Runt träramen har vi placerat ett slitstarkt, Oeko-Tex-certifierat möbeltyg som på bästa sätt fulländar ramsängen.

Skandinaviska material

FSC-certifierat trä

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Gratis frakt hem till dig

Gratis frakt hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig-oavsett var i landet du bor. När du har beställt din nya säng håller vi dig uppdaterad, så att du vet när du kan förvänta dig att få den levererad. Om sängen inte skulle motsvara dina förväntningar fullt ut så hämtar vi den igen-helt utan kostnad för dig.

Ofta ställda frågor till Atlas Wood

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Atlas Wood. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, Atlas fås endast med ben i stål. Om du vill ha ben i ek kan du välja systermodellen Atlas Wood.

 • Den enda skillnaden mellan Atlas och Atlas Wood är att den sistnämnda har ben av stål, medan den förstnämnda har ben av ek.

 • Den har en kärna av latex och är stoppad med polyether (skum).

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

Specifikation av Atlas Wood

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 50 cm.
Fäste för ben Förmonterat
Antiglid Utan antiglid
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 15 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 21-29 vardagar
Typ Ramsäng180x200
Downloads för Atlas Wood
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur