Balance

Leveranstid 10-17 vardagar
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Läs mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Balance: Hög kvalitet till fördelaktigt pris

Balance: Hög kvalitet till fördelaktigt pris

Balance är vårt bud på ett täcke av hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Som det äldsta täcket i syskonskaran är Balance både samvetsgrann, plikttrogen och ambitiös. Det betyder att täcket är producerat i Danmark och uppfyller samtliga av våra höga kvalitetskrav. Balance är ideal för dig som önskar ett täcke som kan lite av det hela och presterar med bravur. Balance är både andningsbar, allergivänlig och enormt läcker att röra vid. Så behaglig att den vissa gånger kan vara svår att lämna.

En lätthet och värme som man sällan ser

En lätthet och värme som man sällan ser

Balance innehåller kvalitets-myskandsdun. Det är ett fint anddun vars uppbyggnad betyder att täcket alltid har en behaglig lätthet och värme. Samtidigt betyder det att täcket alltid har en imponerande bärighet på 11. Bärigheten är ett uttryck för dunets förmåga att hålla på värmen och avleda överskottsfukt, och Balance bärighet på 11 är därmed en kvalitetsstämpel. De bästa och största dun är utvalda för bättre isolering, högre kvalitet och framför allt ditt välbefinnande.
Ett säkert och sunt täcke

Ett säkert och sunt täcke

Balance har en rad certifieringar som är din garanti för en sund kvalitetsprodukt. OEKO TEX® försäkrar sunda textilier och dun utan sundhetsskadliga ämnen. NOMITE®-certifieringen betyder att täcket är fri från kvalster och det är naturligtvis en stor fördel för allergiker. Dessutom är täcket Downafresh-märkt, vilket betyder att dunstoppningen lever upp till stränga krav för hygien och renlighet. I Balance får du alltså ett väldigt allergivänligt och sunt täcke.
Utmärkt till alla

Utmärkt till alla

Målet med Balance har ända från starten varit att erbjuda ett täcke som är ett bra och säkert kvalitetsval. Som namnet antyder så kommer du få ett täcke i bra balans. Av denna anledning har vi valt att endast producera Balance i en mellan version. Därmed får du ett täcke som du kan använda året runt. Balance kommer med garanti vara ett bra sällskap i sängen.

Specifikation av Balance

 • Storlek
  Storlek 140x200 cm.
Leveranstid 10-17 vardagar
Fyldtype 90% nya, vita europeiska myskandsdun / 10% småfjädrar.
Fyldvægt 450 g
Bärighet 11
Fyldets oprindelse Europa
Tillverkat i Danmark
Värme Mellan
Konstruktion Sval: 6x8, Mellan: 4x6, Varm 4x6
Tyg 100% bomullscambric Ne40/40
Kantbånd Hvid Satin
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Nej
Tvätt Vaskbar ved 60 grader. Skal tørres i tørretumbler.
Garanti 10 års garanti
Typ Täcke 140x200
Downpass Nej

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur