Frigus

Leveranstid 9-15 vardagar
Värmegrad
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Täcket med temperaturreglerande egenskaper

Täcket med temperaturreglerande egenskaper

God sömn och den rätta kroppstemperaturen är varandras Ross och Rachel. De kan inte vara utan varandra, men det kan vara komplicerat. Särskilt om du natt efter natt vaknar med ett stort, svettigt avtryck av täcket över kroppen. För då kan det gott vara så att du och ditt täcke måste ha en paus. Permanent. Det betyder dock inte att du ska vara helt utan täcke, för låt oss vara ärliga: Det finns inte något härligare än att slänga sig in i ett mjukt, härligt moln. Som tur var är behöver du inte kompromissa på vare sig gosighet eller komfort med vår anpassningsbara familjemedlem Frigus, som har ett lager av temperaturreglerande mikrokapslar i det översta lagret.

För dig som har det varmt om natten

För dig som har det varmt om natten

Den ena sidan av Frigus yta är beklädd med små mikrokapslar, som innehåller att unikt “phase changing material”. Det innebär att materialet aktiveras och ändrar form från fast till flytande när din temperatur stiger – och det är precis det flytande materialet som leder bort värmen och ger Frigus sin temperaturreglerande effekt. För dig betyder det att du kan stanna kvar i drömlandet utan att hålla på med täcket hela natten. Bara det låter som ett riktigt drömscenario, eller hur? Längst inne i täcket är Frigus fyllt med 70 % nya, europeiska anddun och 30 % förstklassiga småfjädrar som garanterar dig den perfekta mysfaktorn.
Många bra märken

Många bra märken

Frigus är ett täcke som är 100 % uppmärksamt. Frigus har bland annat NOMITE®-märkningen, så att du slipper besök av oinbjudna gäster i sängen. Kvalster kan nämligen inte tränga igenom textilen och därför kan även du som allergiker avnjuta komforten av dun och fjädrar. Dessutom kan du även räkna med att Frigus inte heller innehåller giftiga ämnen i vare sig textilen eller fyllningen, eftersom täcket både har Downafresh- och OEKO-TEX®-märket.
Hur het är du?

Hur het är du?

Den sista viktiga frågan är om du har det varmt eller riktigt varmt. Vårt Frigus-täcke finns nämligen i två kategorier: Sval och ljummen. Så oavsett temperament eller temperatur är du alltså garanterad bättre nätter med Frigus.

Specifikation av Frigus

Leveranstid 9-15 vardagar
Fyldtype 70% nya, vita europeiska anddun / 30% småfjädrar
Fyldvægt 260 g / 500 g
Bärighet 11
Fyldets oprindelse Europa
Tillverkat i Danmark
Konstruktion Sytt i kassetter med kanalvägg.
Tyg 100% bomullscambric Ne60/60
Kantbånd Vitt satin kantband
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Ja
Tvätt Kan tvättas i 60 grader. Ska torktumlas
Garanti 10 års garanti
Typ Täcke 140x220

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur