Haven Diamant - Antracit

Leveranstid 13-20 vardagar
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavle
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Haven Natural: En direktbiljett till drömlandet

Haven Natural: En direktbiljett till drömlandet

Haven Natural är en av våra nyaste sängar och är klädd i en textil som är tillverkad av återanvända material. Här får du en kontinentalsäng där oslagbar komfort och hållbarhet har genomsyrat alla beslut som har tagits i tillverkningen. Det gäller både för den tidlösa, klassiska designen och för material som den består av inifrån och ut. Haven Natural passar in i varje modernt hem och sovhjärta.

En sund och grön bäddmadrass

En sund och grön bäddmadrass

Stäng ögonen, ta ett andetag och låt sömnen omfamna dig. Det mest naturliga vi människor kan göra. Varför inte göra det på ett så naturligt underlag som möjligt? På Haven Natural är din kropp i direktkontakt med en sund och grön yta - vår bäddmadrass Mayan Pulse. Den är Svanenmärkt och består av 100% naturlig latexfyllning. Det är din garanti för en allergivänlig produkt. Den är tillverkad med den unika SonoCore-metoden som ger madrassen en extra jämn, stark och andningsbar yta. Kort sagt: med Mayan Pulse sätter du pricken över i:et på dina drömmar.
En stöttande resårmadrass

En stöttande resårmadrass

Resårmadrassen är den viktigaste delen när det kommer till komforten i din säng och i Haven Natural är det en del som man gärna allierar sig med. Resårmadrassen är uppbyggd med pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ zoner och omkring fjädrarna hittar du en 30 mm tjock Mayan Pulse-stoppning som är extremt andningsbar och elastisk. Det kommer du att få nytta av redan den första natten. Fjädrarna, zonerna och stoppningen i kombination kommer att anpassa sig och stötta din kropps konturer, så att du garanterat får det optimala stödet. Så lägg dig bara till rätta. Vi garanterar inte att du går upp i tid i morgon.
En solid ramsäng

En solid ramsäng

Med ramsängen i Haven Natural får du garanterat en solid grund. Inte bara för sängen, utan även för din nattsömn. Ramsängen är uppbyggd med pocketfjädrar, som tillsammans med sängens andra madrasslager garanterar dig det stöd som din kropp behöver. För att förlänga sängens levnadstid och inte minst din sömn, så bäddas fjädrarna in i en 14 centimeter tjock träram i massivt, svenskt furu. Med Haven Natural törs vi lova att du har de perfekta förutsättningarna för att försvinna in i drömlandet.

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 tas bort från atmosfären i utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Svanenmärkt – för din hälsas skull

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På denna säng har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass och Svanenmärkt stoppning omkring fjädrarna. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening till både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Haven Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som är elastiskt, andandes och allergivänligt. Dessutom är överytan behandlad med grafit som bidrar till att hålla en behaglig temperatur i sängen.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid – för din trygghet

100 nätters prövotid – för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss får du alltid 100 nätter att prova den. Ditt sovrum är vårt showroom. Sover du inte bra kan du byta fasthet eller returnera sängen gratis under provperioden.

Specifikation av Haven Diamant

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 19 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Är en kontinentalsäng rätt för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och välutvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasslager

Ett extra madrasslager

Tre madrasslager ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Det rätta stödet

Det rätta stödet

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken som garanti

Märken som garanti

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och har testat fritt från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur