Specialmått

Välj

8 Varor

 1. Comfort Latex K30 - Specialmått
  Comfort Latex K30 - Specialmått
  2.600,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 2. Comfort Memory K40 - Specialmått
  Comfort Memory K40 - Specialmått
  2.600,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 3. Dreams Memory K60 - Specialmått
  Dreams Memory K60 - Specialmått
  2.900,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 4. Dreams Latex K50 - Specialmått
  Dreams Latex K50 - Specialmått
  3.000,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 5. Springcomfort - Specialmått
  SE - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Specialmått
  3.200,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 6. Ramsäng Comfort - Specialmått
  Ramsäng Comfort - Specialmått ‐ Outlet
  4.300,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 21-29 vardagar
 7. Springdreams - Specialmått
  SE - Fast Lav Pris
  Springdreams - Specialmått
  4.400,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 8. Boxdreams - Specialmått
  Boxdreams - Specialmått ‐ Outlet
  6.700,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 21-29 vardagar

8 Varor

Specialmått

Det är slut med dyra specialmåttsmadrasser – hos Bedre Nætter kan du således skräddarsy dina egna madrasser, utan att det kostar en förmögenhet!

Specialmåttskategorin innehåller flera av våra allra bästa madrasser, som alltså nu kan fås i dina önskade mått. Processen är ganska simpel, då du endast klickar dig in på den önskade produkten, därefter så kan du trycka in önskad bredd och längd – sedan räknas priset ut på madrassen, och du är nu klar till att beställa. Levereringstiden på madrasser efter mått är ca 4-6 veckor!

Ramsängar Specialmått

Av ramsängar i specialmått finner du ramsängen Comfort och ramsängen Dreams – två av våra bästa ramsängar. Båda madrasser är utrustade med komfortabel dubbel fjädring, sju komfortzoner och kuvertsömnad. Detta betyder, att du får en kvalitetsmadrass, utan att priset är särskilt högt, speciellt inte om man jämför med liknande madrasser hos andra återförsäljare.

Dreams är utrustad med Multipocketfjädrar, medan Comfort är med Pocketfjädrar. Skillnaden är antalet fjädrar per m2, där man får dubbelt så många fjädrar med multipocket. Detta betyder, att din kroppsvikt kommer bli mer jämnt fördelad över madrassen – vi rekommenderar dock Comfort till många, då det inte är nödvändigt med multipocketfjädrar, om du väger under 85-90 kg.

Resårmadrasser Specialmått

I kategorin med resårmadrasser efter mått så finner du madrasserna från våra Classic, Comfort och Dreams serier. Skillnaden finns återigen i antalet fjädrar per m2. Dreams är ännu engång ´toppmodellen´ med multipocketfjädrar, medan Classic och Comfort är utrustade med pocketfjädrar. Comfort är dessutom med kuvertsömnad, i motsättning till Classic, vilket rättfärdigar det högre priset.

Bäddmadrasser i Specialmått

Bäddmadrasser är alfa och omega för din nattsömn – därför finner du naturligtvis också dessa i vår specialmåttskategori. Här har vi valt att sälja både Memory Foam bäddmadrasser och Latex bäddmadrasser, således får du en rik möjlighet att välja den modell, som passar dina behov – både komfort och prismässigt.

Varför välja en madrass i specialmått?

Det kan finnas många anledningar till, att du letar efter en ramsäng, resårmadrass eller bäddmadrass i specialmått. Om du till exempel har ett rum, där utrymmet är litet, så kan det vara fördelaktigt med en skräddarsydd madrass, så att du utnyttjar rummet på bästa möjliga sätt. Detsamma gäller, om du är lastbilschaufför, äger en båt eller kanske en husvagn, där man ofta har lite speciella behov.

Det kan också vara, att du har en sängram eller liknande, som du behöver madrasser – om denna sängram har speciella mått innan, så kommer det klart vara enklast med madrasser som passar till den, istället för att köpa en helt ny.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur