Bäddmadrass efter Mått

Välj sängstorlek

4 Varor

 1. Comfort Latex K30 - Specialmått
  Comfort Latex K30 - Specialmått
  2.600,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 2. Comfort Memory K40 - Specialmått
  Comfort Memory K40 - Specialmått
  2.600,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 3. Dreams Memory K60 - Specialmått
  Dreams Memory K60 - Specialmått
  2.900,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 4. Dreams Latex K50 - Specialmått
  Dreams Latex K50 - Specialmått
  3.000,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar

4 Varor

Bäddmadrass efter mått

Om du ska ha nya bäddmadrasser till sommarhuset eller husvagnen har du kommit till helt rätt plats. Hos Bedre Nætter kan du snabbt få ett beräknat pris på bäddmadrasser med dina önskade mått. Vi har gjort det enkelt och billigt att beställa en bäddmadrass med specialmått, som passar perfekt för det du vill använda den till. Vi vet att en bra bäddmadrass gör underverk för din nattsömn och därför ska det även vara möjligt att få en bra bäddmadrass, oavsett mått och format.

En bra bäddmadrass är en viktig ingrediens för en god nattsömn. Om du har en bäddmadrass längst upp i sängen, förlänger det hela sängens levnadslängd betydligt. Bäddmadrassen tar den största delen av slitaget, samtidigt som fjädrarna i sängen utsätts för mindre tryck än om du låg direkt på madrassen.

Kort sagt ger en bäddmadrass bättre komfort och en sundare sovmiljö. Om du sover på en skum- eller resårmadrass går det inte att undgå att det med tiden går in fukt, svett och liknande i madrassen. På en bäddmadrass är det enkelt att tvätta överdraget, och om du har en bäddmadrass med latexkärna kan du även tvätta själva kärnan.

Vilken typ av bäddmadrass passar dig bäst?

I kategorin för specialmått hittar du ett urval av bäddmadrasser med hög kvalitet. Alla bäddmadrasser ger utmärkt stöd och komfort, men skiljer sig mycket från varandra och ger stöd på olika sätt. Vilken variant som är rätt för dig beror framförallt på dina personliga preferenser.

Bäddmadrasser med en kärna av memory-skum använder din kroppsvärme för att forma sig. Platserna där din vikt centreras blir varma, vilket innebär att madrassen ger efter och avlastar dina tryckpunkter. Bäddmadrasser med en kärna av latex fungerar omvänt och ger en mer progressiv komfort och trycker tillbaka på de punkter där vikt påförs. Latex är ett elastiskt material som anpassar sig efter din liggposition och vikt. Det gör även att latex passar bra till flera olika viktklasser. Latex är dessutom ventilerande, vilket bidrar till att hålla din säng sund och frisk i många år framöver.

Ska vi hjälpa dig?

Det kan vara svårt att hitta rätt bäddmadrass, att förstå vilken som passar bäst och vad man ska prioritera. Om du behöver hjälp och har frågor om våra bäddmadrasser efter mått är du alltid välkommen att kontakta oss. Det kan du göra i chatten, på telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra av dig.

Leveranstiden på bäddmadrasser efter mått är 30-40 arbetsdagar, eftersom produktionsmaskinerna måste ställas om varje gång.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur