Ramsäng efter Mått

Välj

2 Varor

 1. Ramsäng Comfort - Specialmått
  Ramsäng Comfort - Specialmått ‐ Outlet
  4.300,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 21-29 vardagar
 2. Boxdreams - Specialmått
  Boxdreams - Specialmått ‐ Outlet
  6.700,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 21-29 vardagar

2 Varor

Ramsäng efter Mått

Om du ska använda en ramsäng i specialmått, så är Bedre Nætter det rätta stället. Hos oss kan du enkelt få priset uträknat för vad en ramsäng efter dina mått skulle kosta – vi har gjort det enkelt, billigt och snabbt att finna priset och beställa ramsängar efter specialmått. Vi vet, att en bra ramsäng kan göra underverk för din nattsömn, och därför bör en bra ramsäng också vara lättillgänglig, oavsett var du sover.

En ramsäng är vår mest praktiska säng. Vi levererar den hem till dig, därefter ska du endast montera de medföljande benen på ramsängen träram. Sedan har du en färdig säng, klar till användning med detsamma. En bra ramsäng är den enklaste vägen till en god sömn, och det är något vi endast kan rekommendera. Speciellt nu, när du kan få ramsängen i precis de mått som du önskar dig. Du ska endast trycka in dina önskade mått, därefter räknar vi ut priset till dig direkt. Här är det ingen väntetid, och så menar vi att sängförsäljning borde vara på alla ställen.

Våra ramsängar efter specialmått är med pocketfjädrar. Många vanliga sängar tar inte hänsyn till din liggställning och dina personliga behov, och därför utsätts din kropp för onödigt tryck. Det är denna irritation som du märker, när du vaknar om natten och måste justera din position i sängen. Pocketfjädrarna i våra ramsängar anpassar sig efter din vikt och dina individuella behov, och minimerar således den irritation som du kan känna under natten. Detta resulterar i en djupare, lugnare och förbättrad nattsömn. I vår specialmåttskategori med ramsängar så finner du vår populära ramsäng Comfort och Dreams. Båda dessa ramsängar är ytterst komfortabla och uppbyggda med dubbel fjädring, sju komfortzonber och luxuös kuvertsömnad.

Om du har frågor om våra ramsängar i specialmåttskategorin, så tveka inte med att kontakta oss. Det kan du göra via chatten, över telefonen eller på vår mail [email protected].  

Ramsängar efter mått har en leveranstid på 32 - 42 vardagar.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur