Resårmadrass efter Mått

Välj

2 Varor

 1. Springcomfort - Specialmått
  SE - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Specialmått
  3.200,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar
 2. Springdreams - Specialmått
  SE - Fast Lav Pris
  Springdreams - Specialmått
  4.400,00 kr
  Se produkt
  Leveranstid 45-55 vardagar

2 Varor

Resårmadrass efter Mått

Det har aldrig varit enklare att beställa resårmadrasser efter mått!

Hos Bedre Nætter vet vi, att det finns flera behov utöver de vanliga sängstorlekarna. Om du ska använda en resårmadrass i en annan storlek än standarden, så har du kommit till det rätta stället. En bra resårmadrass gör underverk för din nattsömn, och det menar vi på att det är något som ska vara lättillgängligt för alla. Om du ska använda en resårmadrass i specialmått till antingen sommarhuset, lägenheten eller hemmet, så kan du få det här. Du ska endast trycka in de önskade måtten, därefter får du ett pris med detsamma. Det är ingen väntetid, och så tycker vi sängförsäljning borde vara på alla ställen.

Våra resårmadrasser efter specialmått är alla uppbyggda med pocketfjädrar, en fjäder vars bärighet påverkar din kropp och liggställning så att dina tryckpunkter så som ländrygg, skuldra och nacke utsätts för minsta möjliga tryck. Det betyder, att du på en bra resårmadrass kommer få en lugnare, djupare och bättre nattsömn. Våra resårmadrasser kännetecknas genom deras flexibilitet, vilket ger dig en rik möjlighet att använda madrassen i flera olika sammanhang och sängkonstellationer. Speciellt här, där resårmadrassen kan fås i specialmått.

Hos Bedre Nætter är vår grundläggande målsättning att ge landets bästa kundservice, så tveka inte med att kontakta oss om du har frågor om våra resårmadrasser efter mått. I specialmåttskategorin finner du alla våra bästa resårmadrasser, bland annat Classic, Comfort och Dreams. Resårmadrasserna är utrustade med komfortabla fjädrar och förstklassig stoppning, som tillsammans jobbar för att förbättra din nattsömn avsevärt. Utöver en suverän komfort så får du också en modern design, då våra Comfort- och Dreams-resårmadrasser är utrustade med kuvertsömnad, vilket ger dem en exklusiv look. Kuvertsömnaden resulterar i, att du får ett mjukare tyg i mitten, samt kantförstärkta sidor, som förlänger resårmadrassens levnadstid markant.

Om du har frågor om våra resårmadrasser efter mått, så är det bara att kontakta oss. Det kan du göra på chatten, över telefonen samt genom att sända ett mail till [email protected].  

Resårmadrass efter mått har en leveranstid på 32 - 42 vardagar.

Hos Bedre Nætter får du alltid

produkter utvecklade för att ge bättre sömn och som är uppbyggda från grunden av material som ger stöd till alla olika kroppstyper. För oss är Bedre Nætter inte bara ett namn men också ett löfte.

 • 100 nätters prövotid

  Prova sängen hemma i 100 dagar. Om du inte älskar den så hämtar vi den igen och du får pengarna tillbaka*. Svårare än så är det inte. *läs mer.

 • Designad i Danmark

  Alla våra sängar är utvecklade av vårt produktteam i Danmark. Produktionen föregår på noggrant utvalda fabriker i Danmark och Belgien.

 • Sov sunt

  Vi prioriterar naturliga material. Därför är våra sängar sunda för både dig och vår jord.

 • Gratis byte

  Vi byter fastheten på din madrass gratis under de första 100 dagarna efter mottagandet. Den ombytta kärnan blir sedan donerad till ett välgörande ändamål.

 • Fantastisk kundservice

  Frågor eller funderingar? Problem med att välja? Vårt team av sömnspecialister sitter redo till att hjälpa dig varje dag från kl. 9-23.

 • Gratis leverans

  Vi levererar alltid gratis till din adress, notera dock att det ska vara en brofast ö – vid öar som inte är brofasta så får du gärna kontakta oss för närmare information.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur