Mayan

Leveranstid 9-15 vardagar
Värmegrad
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Mayan: Det ansvarsfulla valet

Mayan: Det ansvarsfulla valet

I vår familj av täcken så är Mayan den ansvarsfulla. Mayan är täcket som både prioriterar naturliga material och hållbarhet. Täcket är utvecklad i ära till den miljömedvetna kunden och som det enda täcket i vårt sortiment bär Mayan stolt Svanenmärket. Med Mayans naturliga stoppning får du ett täcke med växelverkan. Det betyder att täcket värmer i en kall miljö och ventilerar i en varm miljö - precis som ute i naturen. Med detta täcke får du därför en äkta upplevelse av luxuös sömn.

Naturlig helt ner till den minsta fjädern

Naturlig helt ner till den minsta fjädern

För att garantera dig sömn av högsta kvalitet så har vi framställt Mayan i den finaste och naturligaste stoppningen. 90% av täckets innehåll består av nya, europeiska myskandsdun. Dunet är känt för att ha en bra isoleringsförmåga som gör täcket lätt och mjukt. De sista 10% av täckets innehåll består av förstklassiga småfjädrar som bidrar med en bra stöttande effekt. Tillsammans ger det täcket en bärighet på 11. Bärigheten är ett uttryck för dunets förmåga till att hålla på värmen och avleda överskott av fukt, och Mayans bärighet på 11 är därmed en kvalitetsstämpel.
Din garanti för ett sunt täcke

Din garanti för ett sunt täcke

Det är inte utan orsak som vi kallar Mayan för vårt mest miljövänliga täcke. Till Mayan är vi nämligen särskilt stolta över att kunna visa fram Svanenmärket. Denna certifiering berättar att varan är bland de minst miljöbelastande i den gällande varugruppen. Mayan är dessutom en stolt bärare av både Downafresh, NOMITE® och OEKO TEX®-märkena. Alla dessa märken gör Mayan till ett enormt hållbart och allergivänligt täcke som är passande till både barn och vuxna. Den är både fri från kvalster och kemikalier.
En värmegrad till alla typer

En värmegrad till alla typer

Oavsett om du hör till dem som ligger och kokar i sängen eller fryser så kan du få glädje av Mayan som kommer i tre olika värmekategorier. Det varma täcket är idealt till vintern eller till dig som fryser lätt om natten. Värmekategorin mellan fungerar riktigt bra som helårstäcke för de flesta. Sval är passande som sommartäcke eller dig till som ofta har det varmt om natten. Oavsett vilket behov du har: om du både har sommar- och vintertäcke eller ett enkelt hela året, så kommer Mayan vara en variant som passar till dig.

Specifikation av Mayan

 • Storlek
  Storlek 140x220 cm.
Leveranstid 9-15 vardagar
Fyldtype 90% nya, vita europeiska myskandsdun / 10% småfjädrar.
Fyldvægt 260 g / 500 g / 825 g
Bärighet 11
Fyldets oprindelse Europa
Tillverkat i Danmark
Konstruktion Sytt i kassetter med kanalvägg
Tyg 100% ekologisk bomullscambric Ne60/60
Kantbånd Utan kantband
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkendt
NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier
Svanemærket Ja
Tvätt Kan tvättas i 60 grader. Ska torktumlas.
Garanti 10 års garanti
Typ Täcke 140x220

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur