Ovia Diamant - Antracit

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Ovia Diamant: Lyxig in i minsta detalj

Ovia Diamant: Lyxig in i minsta detalj

Man kan alltid bli ännu bättre och duktigare. Det är Ovia Diamant ett utmärkt exempel på. Med denna säng har vi skjutit fram gränserna för god komfort. Receptet är enkelt och till för att hylla dig som förväntar dig det bästa: bra hantverk och de bästa materialen som går att få tag på. Ovia är klädd i den finaste, italienska klädseln i form av ekologisk högkvalitativ ull. Här är vår utgångspunkt allt som vi vet är viktigt för dig i form av uppbyggnad, kvalitet, komfort och funktionalitet. Materialen är utvalda med extrem omsorg och varje liten detalj har uppmärksammats.

En toppmadrass med speciell karaktär

En toppmadrass med speciell karaktär

Som vår bästa säng i sortimentet kräver Ovia Diamant en toppmadrass som är fullkomlig och inte kan föreställas bättre. Därför är toppmadrassen tillverkad enligt den speciella Sonocore-metoden som försäkrar att latexen får en mer jämn och öppen yta. Det gör madrassen mer slitstark och andningsbar. Samtidigt arbetar toppmadrassen aktivt för att ge dig den perfekta sovtemperaturen, så att du snabbare kan nå den viktiga djupsömnen. Det är möjligt på grund av unik teknologi som behandlar toppmadrassen med värmeavledande grafitpartiklar. Nätter där du sover i den sjunde himlen blir snabbt din vardag med Ovia Diamant.
En resårmadrass för drömmare

En resårmadrass för drömmare

När det kommer till kontinentalsängar är det resårmadrassen som har den stora huvudrollen. Det är här det största inflytandet på sängens allmänna komfort finns. Därför har vi sett till att Ovia Diamant gör att kroppens rörelser från dig och din sovpartner förblir isolerade. Tack vare vårt fjädersystem Unita™ arbetar sängens fjädrar tillsammans för att stötta hela kroppen. Det vill säga att samtliga fjädrar har en mindre, invändig fjäder som gör att man automatiskt får extra stöd där belastningen ökar. Oavsett hur du ligger i sängen är du därmed garanterad en individuell komfortupplevelse i särklass. För att försäkra att fjädrarna har de bästa villkoren är de omgivna av en naturlig Mayan Pulse latexstoppning.
En resårbotten som kan bära upp ansvar

En resårbotten som kan bära upp ansvar

Ibland glömmer man vilket ansvar sängen har. Tänk dig att den har en avgörande betydelse för hur din dag blir. Med Ovia ligger ansvaret i trygga händer. För att fullända upplevelsen har vi prioriterat två lager av fjädrar i resårbottnen. Rent konkret innebär det att vi har uppgraderat resårbottnen med två lager fjädrar istället för det typiska enstaka lagret. Ett av många exempel på att sängen erbjuder bättre kvalitet än normalt. Sängbottnen är inramad av en kraftig träram i massiv furu som utgör grunden för din sömn. Solid nog för att klara av nästan en livstids användning. Därför vågar vi också lova 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Diamant förlänger din djupsömn

Kroppstemperaturen är en halv grad lägre än normalt när vi är i den djupaste sömnen. På grund av det har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanligt latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant toppmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natten och i många år framöver.

1

miljon grafitpartiklar hjälper till att kyla ner dig varje natt.

4

gånger kallare är Diamantbehandlad latex jämfört med vanlig latex.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Ovia Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Ovia Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Diamant. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som är elastiskt, andandes och allergivänligt. Dessutom är överytan behandlad med grafit som bidrar till att hålla en behaglig temperatur i sängen.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Resårmadrassen har 300 Unita™-fjädrar.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Ovia Diamant

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 71 cm. (12 cm ben, 28 cm botten, 24 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Unita
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 12 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur