Senses - Ljusgra

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthed
Fasthed
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses: Sov gott, lev gott

Senses: Sov gott, lev gott

Våra hjärtan bankar för god sömn. Därför har vi utvecklat ännu en serie som lever upp till vårt namn. Och ni har tagit emot den så bra. Senses har snabbt blivit en av våra bästsäljare som får högsta betyg bland våra kunders omdömen. Senses är danskproducerad och var del är sammansatt av sömnspecialister. Sängen är OEKO TEX-certifierad och bäddmadrassen är Svanenmärkt - för att sund sömn gör en skillnad.

En bäddmadrass som gör en skillnad

En bäddmadrass som gör en skillnad

Bäddmadrassen är sängens översta madrasslager som du kommer att vara i kontakt med varje gång du sover. Tillsammans med Senses får du därför en bäddmadrass av riktigt god kvalitet som är en perfekt sovpartner. Den är Svanenmärkt och har även en latexkärna på sex centimeter. Utöver att vara otroligt len och behaglig mot huden har latexen även den fantastiska egenskapen att ha en utmärkt andningsförmåga. Du märker snart att denna bäddmadrass bidrar till ett sunt sovklimat och att du kan hälsa sömnen hjärtligt välkommen.
En komfortabel resårmadrass

En komfortabel resårmadrass

Resårmadrassen är det madrasslager som har störst inflytande på din komfort. Därför har vi inte bara fyllt madrassen med pocketfjädrar, men även delat in den i 7 bedre™ komfortzoner. På så sätt anpassar sig madrassen efter din kropps konturer och rörelser. Samtidigt ger komfortlagret runt fjädrarna ett utmärkt stöd och leder bort fukt från madrassen. Resårmadrassen till Senses försäkrar därmed att du får en omfattande avlastning varje natt. Att skjuta på att gå och lägga sig kommer med denna säng vara historia. Du kommer istället drömma om när du får gå och lägga dig igen.
En stark ramsäng

En stark ramsäng

Ramsängen är kontinentalsängens nedersta skikt. Den bidrar till sängens samlade komfortupplevelse genom att skapa en stabil säng till din kropp. Ramsängen till Senses består av pocketfjädrar och en träram på 14 centimeter i massiv, svensk tall. Du är därför garanterad en komfortabel och stabil ram omkring din nattsömn i många år, och vägen från utmattad till utvilad verkar därmed kortare.

Designat av oss, godkänt av er

Senses är en av våra bästsäljare och det är inte utan anledning. Den är en av våra kunders favoriter, bland annat för att du får en optimal kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner. Hos oss handlar sömn inte endast om hur många timmar du tillbringar i sängen, utan snarare om kvaliteten på den tiden. Så oavsett om du sover för mycket, för lite eller lagomt så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan i Senses. Skulle du ändå fortfarande vara osäker så kan du läsa några av de många rekommendationer som Senses har fått.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng.

3

komfortskikt omfamnar dig varje natt

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Senses

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 55 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 55 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200
Downloads för Senses
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur