Senses Motion - Ljusgra

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Att välja god sömn är något som du aldrig kommer ångra. Faktiskt så kan det förvandla hela din vardag till det bättre om du vaknar pigg, utvilad och nöjd. Du laddar upp om natten och lever fullt ut om dagen. Senses Motion är för dig som önskar att sväva till de viktiga nattimmarna snabbare än förr. Om du tycker om en mjuk komfort så är det en ännu större anledning till att investera i denna säng. Bäddmadrassen är skapad till att omfamna dig utan att bli för varm, och bland annat så är det av denna anledning som Senses Motion är den säng du drömmer om att återvända till.

En bäddmadrass som andas

En bäddmadrass som andas

En bra bäddmadrass ska inte underskattas. Den har en avgörande betydelse för hur du sover och därför bör den vara en viktig parameter när du väljer en ny säng. Bäddmadrassen till Senses Motion är ett utmärkt sällskap. Här ligger du mjukt utan att få det för varmt. Värmen samlar sig inte i madrassen och du kan därför sova, koppla av och andas ut på en sund madrass varje natt. Bäddmadrassen är dessutom Svanenmärkt och har en härlig skumkärna på hela sex centimeter.
En dröm-resårmadrass

En dröm-resårmadrass

Sängens goda komfort finns i resårmadrassen. Här får du vårt välkända stöd, flexibla pocketfjädrar samt sju komfortzoner. Varje fjäder samarbetar för att ge dig det helt rätta stödet medan zonerna tar hand om olika delar av din kropp, så att du under tiden kan ladda helt upp. Runt omkring fjädrarna finns ett andningsbart skikt av hybridskum som låter madrassen ventilera, så att du varje natt sover på ett sunt och fräscht underlag.
En solid ramsäng

En solid ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta madrasskikt. Den utgör fundamentet för din nattsömn och lyckligtvis så har du en riktigt bra utgångspunkt i ramsängen till Senses Motion. Den är utrustad med 12 cm skum och en stark träram omkring madrassen på 8 centimeter. Tillsammans skapar de en stabil och stöttande säng till din sömn, så att dina timmar - både vaken och sovande - kan användas mer effektivt.

Fantastisk sömn på fyra ben

Senses Motion har kommit för att stanna. Här har vi kombinerat vår bästsäljare med en ganska speciell bäddmadrass som är mjuk men inte för varm. När du inte har det varmt kan du nämligen fokusera på det viktiga: Att sova gott och länge nog. Med Senses Motion behöver du inte längre anstränga dig för att prioritera din sömn. Vi har gjort förarbetet åt dig. Du ska endast stänga ögonen och sväva mot drömmarnas land i lugn och ro.

33

procent av ditt liv används i genomsnitt i din säng. Så gör det behagligt för dig själv.

3

Komfortskikt omfamnar dig varje natt.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Senses Motion

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 55 cm.
 • Vikt
  Vikt 0 kg
Kolli 5 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 55 cm. (10 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur