Senses Motion - Ljusgra

Leveranstid 29-41 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Bäddmadrass
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Senses Motion: Uppdatera din sömn

Att välja god sömn är något som du aldrig kommer ångra. Faktiskt så kan det förvandla hela din vardag till det bättre om du vaknar pigg, utvilad och nöjd. Du laddar upp om natten och lever fullt ut om dagen. Senses Motion är för dig som önskar att sväva till de viktiga nattimmarna snabbare än förr. Om du tycker om en mjuk komfort så är det en ännu större anledning till att investera i denna säng. Bäddmadrassen är skapad till att omfamna dig utan att bli för varm, och bland annat så är det av denna anledning som Senses Motion är den säng du drömmer om att återvända till.

En bäddmadrass som andas ut

En bäddmadrass som andas ut

Bäddmadrassen är något du sover nära med under natten, detta för att det är sängens översta madrass. Av samma anledning är denna bäddmadrass naturligtvis designad till att vara bra sällskap. Speciellt om du önskar att blunda mjukt utan att få det för varmt. Motion ser till så att värmen inte samlar sig under madrassen och därför kan du fokusera helt på att koppla av. Den utmärkta kvaliteten understryks av Svanenmärket medan den komfortabla skumkärnan, på sex centimeter, ger känslan av att bli kärleksfullt och omsorgsfullt omfamnad. Avståndet från utmattad till utvilad har aldrig varit kortare.
En komfortabel resårmadrass

En komfortabel resårmadrass

När du ska känna sängens generella komfort så är det resårmadrassen som betyder något. Det är sängens mittersta madrass och till Senses Motion får du vår välkända komfort. Invändigt består den av pocketfjädrar som är indelade i 7 bedre™ komfortzoner. Varje fjäder är insvetsad i en liten tygpåse och detta förlänger sängens levnadstid. Zonerna i madrassen ser till så att alla delar av din kropp får den helt rätta uppmärksamheten samt stöd. Därför är det inte längre en kamp att somna, det är ett faktum.
En stark ram

En stark ram

En ställbar säng är aldrig bättre än sina komponenter, och här får du ställbarhet av första klass. Motorn är från danska Linak som är känt för en kvalitet som du inte kan sätta fingret på - både i Danmark och ute i världen. Motorn är tystgående och outtröttlig, och med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen ställs din säng in till perfektion. För att understryka sängens oklanderliga kvalitet, så utgör en solid träram fundamentet för din sömn i många år framöver.

Fantastisk sömn på fyra ben

Senses Motion har kommit för att stanna. Här har vi kombinerat vår bästsäljare med en ganska speciell bäddmadrass som är mjuk men inte för varm. När du inte har det varmt kan du nämligen fokusera på det viktiga: Att sova gott och länge nog. Med Senses Motion behöver du inte längre anstränga dig för att prioritera din sömn. Vi har gjort förarbetet åt dig. Du ska endast stänga ögonen och sväva mot drömmarnas land i lugn och ro.

33

procent av ditt liv används i genomsnitt i din säng. Så gör det behagligt för dig själv.

3

Komfortskikt omfamnar dig varje natt.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Motorn tål en vikt upp till 130 kg.

 • Det följer med 2 om sängen är 160 cm eller bredare och 1 om sängen är 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sängen kan lyftas till 62 grader i huvudändan och 45 grader i fotändan.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Senses Motion

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 65 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning Komfortskum
Ram 10cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 29-41 vardagar
Kolli 7 st.
Typ Ställbar säng 180x200
Downloads för Senses Motion
Linak app TD4.pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur