Senses Wave - Antracit

Fasthet Läs mer
Sänggavel
+
Leveranstid 29-41 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Senses Wave: När du gärna vill sova gott

Senses Wave: När du gärna vill sova gott

Senses Wave är ett bra sängval för dig som vill ha en bra, solid säng som du både ligger bra i och som ser snygg ut i sovrummet. Senses Wave är uppbyggd av en formidabel bäddmadrass och en formidabel fjädermadrass, som båda ligger på en formidabel träram. Och tre gånger så formidabel är alltså lika med god sömn. Bäddmadrassen har en kärna av skum, som på bästa tänkbara sätt formar sig utefter din kropp och garanterar en god sömn natt efter natt. Utöver detta är sängens fjädermadrass indelad i våra unika 7 bedre™ komfortzoner, som är den ultimata garantin för att du ska få en bra upplevelse när du glider iväg på din drömresa.

När madrassen högst upp är lika med god sömn

När madrassen högst upp är lika med god sömn

Högst upp på sängen hittar du vår Wave-bäddmadrass. Wave består av en 40 mm skumkärna omsluten av vårt revolutionerande Rönd-överdrag. Översatt till svenska kan du kalla det; god sömn. Kärnan garanterar ett fantastiskt stöd, då skum har en enastående egenskap av att forma sig efter den kropp som ligger uppe på den. Det ger en känsla av att falla lite ”ner” i madrassen och säkerställer att du får ett riktigt bra helkroppsstöd. Det är minsann inte så dåligt. Det är heller inte dåligt att våra Rönd-överdrag är utvecklade på ett sådant sätt att bakterier och andra oönskade gäster inte har någon chans att överleva i tygets fibrer. Det gör den allergivänlig och skonsam mot huden. Nu forstår du väl varför vi översätter Wave till god sömn.
När madrassen i mitten är lika med god sömn

När madrassen i mitten är lika med god sömn

Under bäddmadrassen på din Senses Wave hittar du en alldeles perfekt fjädermadrass. Det är faktiskt i fjädermadrassen där sängens generella komfort justeras, så därför har vi självklart inte valt att kompromissa med den. Fjädermadrassen innehåller ett lager av fickfjädrar som är indelade i våra sju komfortzoner, som med precision anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Fjädrarna omsluts av en hållbar hybridvaddering som både är elastisk i sitt stöd och bidrar till din komfort. Detta är minsann en mycket bra utgångspunkt för en god natts sömn.
När

När

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Senses Wave

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses Wave. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Senses Wave

 • Storlek
  Storlek 140x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 50 cm.
Höjd 50 cm. (19 cm ben, 26 cm madrass, 5 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 3 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 8 cm Träram
Leveranstid 29-41 vardagar
Typ Ramsäng 140x200

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur