Venus Diamant - Ljusgra

Ben
+
Fasthet Läs mer
Sänggavel
+
Leveranstid 29-41 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Vem hade trott att det skulle vara så lätt att sova gott. I Venus Diamant har vi tagit hand om många av de problemerna som flera av oss kämpar med under natten: för mycket värme och för lite komfort. De moderna pocketfjädrarna erbjuder utmärkt stöd och den grafitbehandlade bäddmadrassen ger fantastisk, djup sömn. Resan till drömmarnas land har därför aldrig känts kortare och du kommer att längta till nästa gång du ska få sova igen.

Mer än bara en bäddmadrass

Mer än bara en bäddmadrass

Något som är helt unikt med denna säng är en bäddmadrass. Den består av en stöttande latexkärna som är tillverkad med den speciella SonoCore-metoden. Metoden garanterar att latexen får en jämn och öppen yta, som både är mer slitstark och andandes. På ytan har madrassen diamant-behandlats. När du lägger dig så aktiveras ytan som innehåller grafit. Den leder bort din kroppsvärme och på så sätt uppnår du effektivt den perfekta sovtemperaturen för djupsömn. Runt om madrassens latexkärna hittar du vårt unika Poakea-överdrag. Poakea är tillverkat med gräsfiber, som förutom att ha en hållbar profil även har en hög absorptionsförmåga. Långa nätter när du ligger och vrider och vänder dig för att sängen är för varm, kommer att höra till dåtiden med Venus Diamant.
En ramsäng som stöttar dig

En ramsäng som stöttar dig

I denna typ av säng är det ramsängen som bär det största ansvaret för bra komfort. I Venus Diamant har den en kärna av moderna pocketfjädrar. Fjädrarna har vi specialutvecklat och indelat i 7 bedre™ komfortzoner för att vi vet att din nacke, skuldra, ländrygg och höft har behov för individuellt och unikt stöd. Runt omkring fjädrarna är det ett skikt av andningsbart mintstoppning. Vi har valt denna kombination för att den helt enkelt ger ett förbättrat stöd. Med bra stöd så följer som regel bättre nätter - och med bättre nätter ett bättre du. Ramsängen i Venus Diamant matchar därför på många sätt dina drömmar.
En stark träram

En stark träram

När man köper en bra säng så vill man gärna att den håller i många år. Med en solid träram så har vi sett till att Venus Diamant kommer kunna stå vid din sida i många år. Ramen är av massiv, svensk tall och mäter 20 centimeter i höjden. Så oavsett om du är lätt som en fjäder eller tung som en sten så fulländar träramen sängens solida design.

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning så har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natt och i många år framöver.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Venus Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, det är bara möjligt att välja mellan Oak eller Champagne.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Diamant

 • Storlek
  Storlek 140x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 4 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 29-41 vardagar
Typ Ramsäng 140x200

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur