Venus Diamant - Antracit

Rea
Leveranstid 17-25 vardagar
Ben
+
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sänggavel
+
Bäddmadrass
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till k[email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Drömmarnas land är bara runt hörnet

När vi utvecklar nya sängar så är målet att alltid erbjuda en produkt som får våra kunder till att sova bättre, och det kommer Venus Diamant. Speciellt om du är en av de många människor som har en tendens till att få det varmt om natten. Här har vi tagit hänsyn till alla sömn-parametrar för att göra resan till drömmarnas land så kort som möjligt. De moderna pocketfjädrarna erbjuder utmärkt stöd och den grafitbehandlade bäddmadrassen ger fantastisk, djup sömn. Du kan därmed se fram emot himmelsk komfort som du kommer att drömma om att få återvända till.

Mer än bara en bäddmadrass

Mer än bara en bäddmadrass

Något av det som är helt speciellt för denna säng är bäddmadrassen. Till Venus Diamant har vi tänkt på dig som har en tendens till att få det för varmt om natten. Därför har bäddmadrassen producerats efter den speciella SonoCore-metoden. Metoden ser till så att latexen får en ensartad och öppen yta, som både är mer slitstark och andningsbar. På ytan har madrassen dessutom blivit diamant-behandlad. När du lägger dig så blir den grafitbehandlade ytan aktiverad. Den avleder din kroppsvärme och på så vis uppnår du effektivt den ideala sovtemperaturen för djupsömn. Långa nätter där du ligger och vrider och vänder på dig för att sängen är för varm kommer med Venus Diamant vara historia.
En resårmadrass som stöttar dig

En resårmadrass som stöttar dig

Om du får ont i ryggen av att ligga ner eller gungar det till när du vänder dig så är det troligtvis i resårmadrassen som problemet ligger. Resårmadrassen har den största delen av ansvaret för sängens generella komfort. Därför har vi i Venus Diamant lagt till moderna pocketfjädrar som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Fjädrarna har vi specialutvecklat och indelat i 7 bedre™ komfortzoner som ser till att din nacke, skuldra, ländrygg och höft får precis det stöd som de behöver. Omkring fjädrarna är det långtidshållbart mintstoppning som med sitt elastiska stöd ökar komforten.
En upplyftande ställbar säng

En upplyftande ställbar säng

Hållbarhet och effektivitet är en nyckelfaktor när du ska investera i en ställbar säng. Det är nästintill meningslöst om det inte är enkelt och behagligt att ställa in sin säng. Till Venus Diamant har vi lagt till komponenter från den danska producenten Linak. Med många års erfarenhet med att leverera effektiva lösningar så vet vi att de kan bidra till en positiv sängupplevelse. Runt omkring mekaniken är en ram av massiv, svensk tall. Ramen har en tjocklek på hela 20 centimeter. I Venus Diamant är du därmed försäkrad fulländad kvalitet som kommer avspegla sig i din sömn.

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning så har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natt och i många år framöver.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Venus Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Motorn tål en vikt upp till 130 kg.

 • Det följer med 2 om sängen är 160 cm eller bredare och 1 om sängen är 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Bäddmadrassen är tillverkad av Pulse-latex som är tillverkad enligt metoden SonoCore, vilket gör att den är extra slitstark och andandes. Dessutom är ytan behandlad med grafit som är värmeavledande och kroppen behåller därmed en behaglig temperatur hela natten.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Diamant

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 17-25 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 160x200
Downloads för Venus Diamant
Linak app TD4.pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur