Venus Mayan - Ljusgra

Leveranstid 17-25 vardagar
Ben
+
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Sengegavl Läs mer
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Mayan: En kombination i särklass

Venus Mayan: En kombination i särklass

Låt oss introducera dig för Venus Mayan. Vår stolta kombination av bästsäljarmodellen Venus toppad med en hållbar och naturlig bäddmadrass. Sammansättningen är inte att ta fel på: Sängen är lekande lätt att lägga sig tillrätta i men omätbart svår att lämna. Orsaken ligger i vår välkända komfort som bygger på ett specialutvecklat fjädersystem av 7 bedre™ komfortzoner. Överst, som grädden på moset, finner du den naturliga bäddmadrassen som inte bara ger bättre men också sundare nätter.

En fulländad bäddmadrass

En fulländad bäddmadrass

Vem vill inte gärna ligga tätt ihop med naturliga material varje natt? Med Venus Mayan är det möjligt. Bäddmadrassen är Svanenmärkt och kärnan består av latex som har utvunnits från trädet Hevea brasiliensis på ett naturligt sätt. Det ger kärnan en grön profil och gör den samtidigt mycket starkare, smidigare och andningsbar än vanlig latex. Bäddmadrassens Rönd-överdrag har fått en naturlig antibakteriell behandling, så att oönskade bakterier inte har någon överlevnadschans. Bäddmadrassen är därför inte bara bra för naturen, utan även för dig, din komfort och hälsa.
En resårmadrass i toppklass

En resårmadrass i toppklass

Resårmadrassen i Venus Mayan bjuder på vårt signaturstöd som är testat och älskat av tusentals skandinaver. Den är faktisk en av våra bäst säljande och det är inte helt oförtjänt. I denna resårmadrass har vi nämligen utvecklat ett tryckavlastande mönster och delat in våra fjädrar i 7 bedre™ komfortzoner. Fjädrarna är omringade av andningsbart mint som totalt sett bidrar till en sundare madrass. Något som är mer än välkommet för dig och din dyrbara nattsömn.
En stark ramsäng

En stark ramsäng

Man bör aldrig gå på kompromiss med fundamentet. Det är ett mantra som vi i samtliga av våra sängar efterlever. Precis som resten av sängen är ramsängen inte heller ‘bara’ en ramsäng. I Venus Mayan har den ett skikt av pocketfjädrar som tillsammans med sängens andra madrasskikt försäkrar ett oöverträffligt stöd. Ytterst är madrassen omgiven av en solid träram av massiv, svensk tall. Träramen på 12 centimeter skapar därför inte endast ramen omkring sängen men utgör också ramen omkring en bättre nattsömn många år in i framtiden.

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med andra träd i regionen. Med en tapptid på ca. 400 dagar så når trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 tas bort från atmosfären i utvinnandet av latex till en 180x200 Mayan bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas på ett hållbart sätt.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Mayan – det naturliga valet

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.

Ofta ställda frågor till Venus Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Mayan. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Bäddmadrassen har en kärna av naturligt Pulse-latex och ett antibakteriellt överdrag som gör att den är allergivänlig.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Mayan

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 63 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 12 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200
Downloads för Venus Mayan
Støtteben - Support leg manual.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur