Venus Mayan - Svart

Leveranstid 17-25 vardagar
Ben
+
Fasthet Läs mer
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Mayan: Hållbarhet i vacker skrud

Venus Mayan: Hållbarhet i vacker skrud

Venus Mayan är det självklara valet för dig som vill ge dig själv den bästa förutsättningen när du reser mot drömlandet. Både komfortmässigt och sundhetsmässigt. Venus Mayan är en blandning mellan vår bästsäljande ställbara modell; Venus, och vår mest hållbara bäddmadrass; Mayan. Tillsammans utgör de en ställbara säng där komforten ligger högst upp och miljöbelastningen längst ner. Vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv med att sova — så därför är det en bra idé att spendera den tiden i en säng som säkerställer att du får det bästa av allt. I alla avseenden.

En naturlig och allergivänlig bäddmadrass

En naturlig och allergivänlig bäddmadrass

Vi är stolta över den bäddmadrass som pryder Venus Mayan. Bäddmadrassen är tillverkad i 100% organisk naturlatex som utvunnits från trädet Hevea Brasiliensis. Det ger bäddmadrassen en extremt grön profil med minimal påverkan på miljön - och på dig. Naturlatexen har en enastående elasticitet, som säkrar ordentligt stöd för hela kroppen. Latex har utöver detta en unik värmeavstötande egenskap, som sörjer för att du inte överhettas i nattens mörker. Mayan-bäddmadrassen är naturligvis Svanenmärkt och överdraget som omger hela baduljen, kallar vi Rönd. Rönd-överdraget är utvecklat och naturligt behandlat på ett sådant sätt att inga bakterier, eller andra oönskade nattgäster, kan överleva i tygets fibrer. Detta gör den helt allergivänlig, och det är minsann inte dåligt.
En andningsbar och bekväm fjädermadrass

En andningsbar och bekväm fjädermadrass

I mitten av din Venus Mayan ställbara säng hittar du en av våra bästa fjädermadrasser. Vi har höga krav på de fjädermadrasser vi lägger på våra ställbara sängar. På grund av den ställbara sängens konstanta förändring är det extremt viktigt att fjädermadrassen är elastisk och inte blir stum av att hela tiden tryckas lite upp och sedan lite ner och sedan lite upp igen. Fjädermadrassen på Venus Mayan är indelad i våra 7 bedre™ komfortzoner, som konstant anpassar sig efter dina liggpositioner och säkerställer att du hela tiden ligger optimalt. Fjädrarna är omslutna av en andningsbar mint, som tillsammans med bäddmadrassen säkrar en god och miljövänlig säng.
En tyst och outtröttlig elevationsmotor

En tyst och outtröttlig elevationsmotor

Venus Mayans elevationskomponenter är utvecklade av den danska elevationsproducenten, Linak. Linak är pionärer inom elevationsmekanik och har utvecklat ett elevationssystem i absolut världsklass åt oss. Motorn reagerer både snabbt, tyst och tröttnar aldrig — och mycket mer kan man inte förvänta sig av en ställbar säng. Mekaniken är omsluten av en solid svensk, tallram, som gör sängens fundament både solid och av hög kvalitet.

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med de övriga träden i regionerna. Med en tappningstid på ca. 400 dagar så hinner trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 avlägsnas från atmosfären vid utvinnandet av latex till en Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas hållbart.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Mayan – det naturliga valet

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.

Ofta ställda frågor till Venus Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Mayan. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Motorn tål en vikt upp till 130 kg.

 • Det följer med 2 om sängen är 160 cm eller bredare och 1 om sängen är 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sängen kan lyftas till 62 grader i huvudändan och 45 grader i fotändan.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Mayan

 • Storlek
  Storlek 90x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 20 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 17-25 vardagar
Kolli 5 st.
Typ Ställbar säng 90x200
Motor Linak TD4 std.
Downloads för Venus Mayan
Linak app TD4.pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

Et ekstra madraslag

Et ekstra madraslag

Tre madraslag giver dejlig komfort, lang holdbarhed og lidt ekstra højde.

Den rigtige komfort

Den rigtige komfort

Pocketfjedre og komfortzoner sørger for optimal støtte hver evig eneste nat.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur