Venus Rönd - Beige

Ben
+
Fasthet Läs mer
Leveranstid 29-41 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Venus: En ny standard för sömn

Venus: En ny standard för sömn

Venus är den förstfödda i Bedre Nætter-familjen och vår mest sålda säng, och det finns en anledning till det. I Venus får du allt som du kan och ska förvänta dig av en kvalitetssäng. Venus är tillverkad i Danmark och alla delar är noggrant utvalda och sammansatta med en önskan om att inte bara erbjuda en bättre säng, utan även bättre nätter. Sängen är, som alla andra av våra sängar, OEKO-TEX-certifierad och toppmadrassen är Svanenmärkt. Alla de kombinerade egenskaperna innebär att Venus blir till en god hjälp i sovrummet när sömnen ska bytas mot energi - för god sömn gör en skillnad för dig.

En bäddmadrass som gör en skillnad

En bäddmadrass som gör en skillnad

Med Venus får du en bäddmadrass i lyxklassen. Bäddmadrassen är Svanenmärkt och har en tjock kärna av Pulse Latex på sex centimeter. Pulse Latex innebär att madrassen är tillverkad med de nyaste teknologierna som både gör den mer slitstark, mer elastisk och med extrem andningsförmåga. Bäddmadrassen har ett Rönd-överdrag som har fått en naturlig, antibakteriell behandling. Det innebär att den dödar oönskade bakterier, samtidigt som den är skonsam mot huden. Om ditt sovhjärta bankar för både ett behagligt och miljövänligt val så är Venus perfekt för dig. Kort sagt kommer du att uppleva att Venus bäddmadrass ger ett sunt och hälsosamt stöd, vilket ger dig optimala villkor för att få en riktigt bra natt.
En komfortabel ramsäng

En komfortabel ramsäng

Det viktigaste komfortlagret i den här typen av säng är sängramen. I Venus har den en dubbelfjädrad kärna med moderna pocketfjädrar som vi har delat in i 7 bedre™ zoner. På så sätt är du garanterad att alltid ha ett bra stöd till hand. Omkring fjädrarna finns ett lager med andningsbar mint. Vi har valt denna kombination eftersom den helt enkelt ger bättre stöd och en sundare sovmiljö. Enkla egenskaper som hjälper dig på god väg mot bättre nätter.
En stark träram

En stark träram

Fundamentet för en bra ramsäng är träramen. Ramen skapar grunden för sängens hållbarhet och komfort. Den ska vara ett starkt stöd som både ska bära dig och de övriga skikten i sängen. Och just därför har Venus en tjock träram i massiv, svensk tall. Den är 20 centimeter hög så oavsett om du är lätt som en fjäder eller tung som en sten så fulländar träramen sängens solida design.

Utvecklad av oss, godkänt av er

Venus är en av våra bästsäljare och det är inte utan anledning. Den är en av våra kunders favoriter, bland annat för att du får en optimal kombination av fjädrar, stoppning och komfortzoner. Hos oss handlar sömn inte endast om hur många timmar du tillbringar i sängen, utan snarare om kvaliteten på den tiden. Så oavsett om du sover för mycket, för lite eller lagomt så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan i Venus. Skulle du ändå fortfarande vara osäker så kan du läsa några av de många rekommendationer som Venus har fått.

10.000

mer än 10.000 skandinaver sover på Venus.

100

dagar kan du prova vår välkända komfort.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Venus

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Överdraget runt själva resårmadrassen sitter fast och kan bara tvättas med en fuktig trasa eller ett rengöringsmedel som är till för möbler. Vid användning av rengöringsmedel, följ den tillhörande bruksanvisningen.

 • Nej, det är bara möjligt att välja mellan Oak eller Champagne.

 • Resårmadrassen i Venus är stoppad med latex, medan resårmadrassen i Senses är stoppad med komfortskum. Dessutom har Venus en bäddmadrass tillverkad av Pulse-latex, som är extra smidig, slitstark och andandes och har ett allergivänligt överdrag. Senses har däremot en bäddmadrass tillverkad av vanlig latex eller Motion-skum och överdraget är inte allergivänligt.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Rönd

 • Storlek
  Storlek 80x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
 • Vikt
  Vikt 0 kg
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Förmonterat
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Mint
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 29-41 vardagar
Typ Ramsäng 80x200

Är en ramsäng det rätta för dig?

Våra ramsängar är den snabba vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här mottager du en komplett säng så att du kan njuta av vår välkända komfort med detsamma.

En solid botten som utgångspunkt

En solid botten som utgångspunkt

En otroligt stark träram omkring madrassen utgör fundamentet för din sömn.

Den helt rätta känslan

Den helt rätta känslan

Två madrasskikt, pocketfjädrar och komfortzoner ger härligt stöd och komfort.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur