Laddar..

Essential Tencel

Overmadrass Essential
4 star rating (2) total reviews
Tencel-bäddmadrassen består av en 60 mm hög och OEKO-TEX®-certifierad kärna i 100% naturlatex och ett OEKO-TEX®-certifierat överdrag som är mer än dubbelt så mjukt som bomull och extremt absorberande pga. textilen som är tillverkad i träutvunna biofibrer.
Storlek: 180x200 cm.
Tillbehör:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Tencel
1 2
 • Bäddmadrassöverdrag

  Tillverkad av mjuka Lyocell-fibrer

  Tencel-överdraget är tillverkat av Lyocell-fibrer som, utöver att vara skonsamma mot huden, även är dubbelt så mjuka som vanlig bomull. Biofibrerna ser även till att överdraget får goda fuktabsorberande egenskaper, och undersidan har ett halkskydd, så att bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
Bäddmadrass

Symbolen för mjukhet

Vårt Tencel-överdrag är symbolen för mjukhet. Ja, det är den typen av sömnkompisar som drömmar görs utav. Tencel-överdraget är tillverkat av den träbaserade biofibern Lyocell, som tack vare sin tunna fiberstruktur är dubbelt så mjuk som bomull och därför mycket skonsam mot huden. Tack vare Tencel-överdragets biofibrer är textilen även extremt absorberande och dammkvalster får riktigt svårt att bosätta sig i din bäddmadrass.
Bäddmadrass

Essential

100% naturlatex och 100% god sömn
Bäddmadrass

100% naturlatex och 100% god sömn

Vår 60 mm höga, stöttande och OEKO-TEX®-certifierade Essential-kärna i 100 % naturlatex är förslaget på en premiumbäddmadrass som gör en märkbar skillnad för din sömn. Kärnan är en buljongtärning av sömnmagi och goda val, där kvalster inte klarar av att leva och den ger dig ro i kropp och själ. Naturlatexen ger kärnan en miljövänlig profil och dess goda andningsförmåga ger dig en torr sovmiljö, något som får sömn att trivas.

Passar till varje säng

Vi rekommenderar alltid att du väljer en bäddmadrass till din säng, sängram eller bäddsoffa, men vilken som är den bästa madrassen för just dig beror på dina sömnbehov. Därför passar våra bäddmadrasser till alla sängtyper, så att du själv kan välja madrassens unika egenskaper. Det enda du behöver hålla koll på är att måtten passar - så är du sedan på god väg mot en bra nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.
 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.
 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Specifikation av Essential Tencel

 • Typ
  Bäddmadrass 180x200
  Leveranstid
  13-20 vardagar
 • Total höjd
  6 cm.
  Kärna
  Naturlatex
  Tvätt
  Tvättbart vid 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  7 cm.