Har ni en butik?

Nej, vi har inte en fysisk butik. Bedre Nætter är endast online. Vi har tidigare haft ett showroom, men upplevde snabbt, att detta inte var den bästa lösningen för våra kunder – och därför inte heller den bästa lösningen för oss. Våra erfarenheter har visat oss, att en fysisk butik har en 8 gånger så hög bytesprocent än onlinebutiker. Det är för att kunderna ofta provar 5 sängar på 10 minuter, och därefter så väljer de att köpa den mjukaste, istället för den som kan garantera dem en god sömn hela natten. Problemet är, att det är en stor skillnad på vad som känns mjukt och skönt under 10 minuter i sängbutiken, kontra vad som är sunt, behagligt och som är passande i 8 timmar varje natt.

Att vi inte har en fysisk butik innebär, att vi kan ge våra kunder ett utmärkt pris på våra produkter. Vi har tagit bort mellanhanden, och vi är de första och enda som har sett en potential i att arbeta på detta sätt. Vi kan ge dig landets bästa pris, och det garanterar vi. Vi har prisgaranti på samtliga vår produkter. Om du finner en av våra produkter billigare hos en annan återförsäljare, så matchar vi naturligtvis priset – men det vågar vi garantera, att du inte gör.

Det händer, att folk frågar oss vart de ska testa våra sängar innan de köper dem. Vårt svar till dem är, att det ska ni inte. Och det ska man inte låta sig skrämmas av. Hos Bedre Nætter strävar vi efter att veta allt om sömn. Vi vet, att du får ut mer av ett engagerat och professionellt samtal med oss, än genom att prova 10 sängar i den närmsta sängbutiken. Genom att prata med oss så hjälper vi dig att finna den bästa lösningen. Det är vi specialister i, och våra kunder är bland de nöjdaste i landet.