Laddar..

Mayan Split

Overmadrass Mayan
Mayan-bäddmadrass består av en 50 mm hög kärna i 100% organisk latex, som är GOLS certifierad. Överdraget är tillverkat av 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull, vilket gör bomullen helt fri från kemikalier, eftersom den är producerad under strikt kontroll till glädje för miljön.
160x200 cm.
Storlek: 160x200 cm.

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • Fåtal i lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mayan Split
1 2
 • Bäddmadrassöverdrag

  100 % naturligt och svalkande linne

  Linen-överdraget är tillverkat av 100 % naturligt linne, vilket har en avkylande effekt på kroppstemperaturen, och du är därmed garanterad en skön sömn då du alltid kommer att sova i en vältempererad sovmiljö. Undersidan har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrasser

  Organisk GOLS-certifierad latex

  Mayan-kärnan är god sömn och gott samvete inpackade i en bäddmadrass. Kärnan, som är 50 mm hög, består av 100 % FSC- och GOLS-certifierad organisk latex, som, utöver att vara producerad under miljövänliga och socialt ansvarsfulla förhållanden, även är elastisk och andas.
  Bäddmadrasser

Pricken över bomullsi:et

Mayan-överdraget är vår 'grädden på moset' när det gäller överdrag. Eftersom det är själva definitionen av lugn i sinnet och kroppen med sin miljövänliga profil. Överdraget är tillverkat av 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull, som ligger i absoluta toppen av världens bomull. Till skillnad från 'konventionell' bomull är den ekologiska och GOTS-certifierade sorten nämligen både skonsammare mot dig och mot Moder Jord på grund av strikta krav för dess produktion, som är 100% fri från kemikalier och andra ohälsosamma saker som ger oroliga nätter.

GOTS, Organic, Certificeret af CU 1274287
Det bästa av det bästa

Det bästa av det bästa

Mayan-bäddmadrassen är det närmaste du kommer att sova i naturen — i hemmet. Bäddmadrassen består av en 60 mm hög GOLS- och kärna i naturens eget flytande guld: organisk latex. Den organiska latexen ger dig en elastisk och slitstark kärna som andas och som produceras under hållbara, miljövänliga och socialt ansvarsfulla förhållanden och därmed är det val som ger bäst förutsättningar. För planeten. Dig själv. Och för en god nattsömn.

Passar till varje säng

Vi rekommenderar alltid att du väljer en bäddmadrass till din säng, sängram eller bäddsoffa, men vilken som är den bästa madrassen för just dig beror på dina sömnbehov. Därför passar våra bäddmadrasser till alla sängtyper, så att du själv kan välja madrassens unika egenskaper. Det enda du behöver hålla koll på är att måtten passar - så är du sedan på god väg mot en bra nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.
 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.
 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Specifikation av Mayan Split

 • Typ
  Split Bäddmadrass 160x200
  Leveranstid
  13-20 vardagar
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Organisk latex
  Cover
  Mayan
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader.
 • Höjd
  7 cm.