Laddar..

Mayan Latex

Skummadras
4.866670 star rating (15) total reviews
Mayan-resårmadrassen består av en latexkärna från Hevea Brasiliensis-trädet och är därför certifierat 100% organisk, CO2-neutral och FSC 100%-märkt. Kärnan är omgiven av ett Poakea-överdrag som är tillverkat av växtfibrer för en grön profil och en hög absorptionsförmåga.
Storlek: 90x200 cm.
Fast
Fasthet:
 • Beställningsvara

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Leveranstid 90-120 vardagar
Mayan Latex
Mayan Latex: För dig och miljön

Mayan Latex: För dig och miljön

​​Det är aldrig för sent att investera i framtiden. Oavsett om du vill göra något för miljön eller för din egna sömnkvalitet, så kommer Mayan Latex att vara användbar. Skummadrassens kärna består av latex från trädet Hevea Brasiliensis och madrassen är därmed certifierad 100% ekologisk, CO2-neutral och FSC 100%-märkt. Det sistnämnda innebär rent konkret att latexen har utvunnits ur träd som har fällts med omtanke för lokalsamhällen, djurliv och miljö. Madrassens naturliga uttryck är fulländat med ett Poakea-överdrag. Poakea-överdraget är tillverkat med gräsfiber från gräsfamiljen Poaceae, som garanterar att överdraget har en naturlig och hållbar profil. Gräsfiber har en hög absorptionsförmåga som bidrar till att du får en torr och optimal sovmiljö. Med Mayan Latex skummadrassen är du alltså så tätt på en naturlig madrass som du kan komma.
Utmärkt på alla parametrar

Utmärkt på alla parametrar

Det är inte endast produktens bakgrund som är intressant med denna skummadrass men i lika stor grad komforten man upplever. Under produktionen av Mayan Latex har vi använt vulkaniserings-metoden som gör att madrassen formas invändigt och ut, istället för omvänt. Det gör att madrassen uppnår en speciell cellstruktur som är mer elastisk än i vanliga madrasser. Det ger dessutom madrassen goda fuktavledande egenskaper, gör den antibakteriell och extremt långtidshållbar. Mayan Latex är därför inte bara behaglig - den är rakt igenom komfortabel att ligga på och kommer vara din naturliga väg mot bättre nätter många år framöver.
Mayan – det naturliga valet

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Mayan Latex

 • Komfortzoner
  7-Zoner
  Leveranstid
  90-120 vardagar
  Typ
  Skummadrass 90x200
  Total höjd
  18 cm.
  Höjd
  20 cm.
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi ordren din helt frem til nærmeste fortauskant. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.
 • Ja, du kan handle hos os med ro i maven. Vi er eksperter i søvn, og vores egen erfaring viser, at en fysisk butik har en otte gange højere ombytningsprocent, end vi har online. Alligevel har vi selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at vide sig sikker, når man køber en seng online. Derfor tilbyder vi 100 nætters risikofri prøve hjemme hos dig. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte madraskernen eller returnere sengen, og vi sørger for afhentning og en eventuel ny levering. Se, hvad andre synes om at købe deres seng online på Trustpilot.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.