Mayan Pulse -

Laddar..
Storlek
Kuvertlakan
Leveranstid 21-29 vardagar
 • I produktion Läs mer

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

1 2
 • 1

  Bäddmadrassöverdrag

  Ett naturligt Poakea-överdrag

  Överdraget runt bäddmadrassen heter Poakea. Det är Svanenmärkt och tillverkat av gräsfiber som ger en hög absorptionsförmåga och en naturlig profil. Perfekt för dig som drömmer om en helt naturlig, behaglig och god sömn.
 • 2

  Bäddmadrass

  Andandes och elastisk bäddmadrass i 100 % naturlatex

  Längst upp är en Svanenmärkt bäddmadrass tillverkad av 100 % naturlatex. Den är tillverkad enligt SonoCore-metoden – och är därmed extra andandes, värmeavledande och elastisk, så det är lätt för dig att vända och vrida på dig under nattens gång.

95% av alla våra kunder är nöjda eller mycket nöjda

*Baserat på vårt frågeformulär som skickas till alla kunder efter köp

3400+ Recensioner

Naturliga material

Mayan står för naturliga material. Vår Mayan-latex är utvunnet till 100 % naturligt från gummiträdet Hevea Brasiliensis och är framställt med den unika SonoCore-metoden. Metoden ger latexen en homogen yta och gör produkten både starkare och smidigare samt ger den en bättre andningsförmåga än normalt. Vår naturlatex kan därför inte jämföras med vanliga latexprodukter.

Pulse Latex- komfort i särklass

Pulse latex är den mest slitstarka och homogena latexvariant som finns, samtidigt som den även andas bäst. Med andra ord - Pulse latex är utan jämförelse den bästa bäddmadrass som finns. Komforten är i en klass för sig och du får en fenomenal stöttning som håller betydligt längre än andra skum-och latextyper. Samtidig är madrassens andning i särklass och säkerställer en hälsosam och behaglig sovmiljö.

Svanenmärkt för din hälsa

På Bedre Nætter vet vi att bra sömn och hälsosamma material går hand i hand. Därför är alla våra bäddmadrasser Svanenmärkta. Hälsosam sömn gör skillnad varje dag och därför fyller Svanenmärkningen en funktion både för dig och för oss.

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid fraktfritt hela vägen hem till dig — oavsett vart i landet du bor och oavsett hur mycket du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid vad vi kan för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt, så att du inte behöver vänta länge på att få njuta ordentligt av några bättre nätter.

Ofta ställda frågor till Mayan Pulse

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Mayan Pulse. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.

 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

Specifikation av Mayan Pulse

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
Leveranstid 21-29 vardagar
Kärna Mayan Latex
Kärnhöjd 6 cm.
Typ Bäddmadrass 180x200

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • Unika sängar
 • Fri frakt och retur