Laddar..

Senses

Fjädrande madrass
Vår Senses-resårmadrass består av en 25 mm tjock stoppning i komfortskum som omger resårmadrassens 7 bättre™ zoner. Våra sju unika komfortzoner består av tre olika pocketfjädrar som individuellt stödjer kroppen på ett ergonomiskt korrekt sätt.
140x200 cm.
Storlek: 140x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Uden Bäddmadrass
Bäddmadrass:

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Senses
Senses

Vårt sömnhack

Senses är vårt livshack och vår livsoptimering. Vår sänglösning riktigt-mycket-säng-för-riktigt-lite pengar. Vår valuta för pengarna. Kärt barn har många namn, och det är vad Senses är för oss. Och vad den kommer att bli för dig. Senses förvandlar timmarna med slutna ögon till dygnets bästa. För när du ligger bättre så sover du bättre och på det sättet så blir allt annat också bättre — vårt sömnhack till säng.

 
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Stoppning

  Andningsbart och elastiskt mintskum

  Stoppningen i resårmadrassen är det skumskikt som omger fjädrarna. Här är ett elastiskt skum att föredra-då det utnyttjar fjädrarna bäst. Mintskum är vår mest andningsbara och elastiska skumtyp, så du får ut det bästa av våra fjädersystem.
  Stoppning
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.

En madrass med många möjligheter

Bra komfort ska inte vara svårt. Därför passar alla våra resårmadrasser till alla sängstommar, kontinentalsängar och höj- och sänkbara sängar. Det enda du behöver se till är att måtten på sängen och madrassen överensstämmer, och då är du redan på god väg mot en god natts sömn. Det är alltså dina önskemål som sätter ramen för komforten - inte sängens ram.
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Senses

 • Leveranstid
  15-20 vardagar
  Höjd
  18 cm.
  Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Typ
  Resårmadrass 140x200
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.