Senses - Antracit

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthed
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Ett drömsäkert val

Ett drömsäkert val

God sömn behöver inte vara komplicerat. Väljer du en resårmadrass som Senses så är du på god väg mot bättre sömn och bättre drömmar. Här har vi samlat allt som du har behov för i en madrass. Noggrant utvalda pocketfjädrar och strategiskt placerade komfortzoner tar försiktigt hand om din kropp och låter dig sväva till drömmarnas land där du kan andas ut och ladda upp batterierna. Från allra första sekund så blir du omfamnad av vår välkända komfort och därför är Senses ett löfte om bättre nattsömn.

Detaljrik komfort

Detaljrik komfort

Vi garanterar att Senses inte kommer hålla dig vaken om natten. Resårmadrassen har vi utvecklat i Danmark och vi har tänkt på varenda detalj som kan göra en skillnad för din sömn. Pocketfjädrarna är insvetsade i små tygpåsar var för sig, och det ger fjädrarna den bästa utgångspunkten för att ta hand om dig. Detta är anledningen till att dessa fjädrar ger ett perfekt och skonsamt stöd till varje del av din kropp - du kommer exempelvis uppleva att dina skuldror får ett annat stöd än dina ben. Du kommer därför märka att vi har satt ribban för en bra sömn skyhögt efter den första natten på Senses.
Vakna mer utvilad

Vakna mer utvilad

Sover du gott så lever du gott. Senses är det rätta valet om du önskar att välja en god sömn. Utöver pocketfjädrarna så har vi lagt till fler dimensioner av komfort i denna resårmadrass. Fjädrarna är indelade i 7 bedre™ zoner och varje zon tar noggrann hänsyn till dig och hur du ligger på madrassen så att du får helt rätt stöd. Runt omkring fjädrarna finns ett skikt av komfortskum som ger varje fjäder optimala arbetsvillkor. Samtidigt gör detta resårmadrassen extra andningsbar. Pricken över i:et är det allergivänliga överdraget som bidrar till en bra och sund sovmiljö.

Ofta ställda frågor till Senses

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Senses. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 018-800 80 37

Specifikation av Senses

 • Storlek
  Storlek 90x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 18 cm.
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 18 cm.
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 90x210

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur