Laddar..

Venus

Fjädrande madrass
4.41606 star rating (137) total reviews
Storlek: 180x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Tillbehör:
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Venus
Finvävd och slitstark textil

Finvävd och slitstark textil

Pricken över i:et är ett finvävt och slitstarkt tyg. Den fina meleringen gör tyget mycket slitstarkt och lätt att sköta. Tyget är OEKO-TEX-märkt, vilket garanterar att det inte innehåller hälsofarliga ämnen.
Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.

En madrass med många möjligheter

Bra komfort ska inte vara svårt. Därför passar alla våra resårmadrasser till alla sängstommar, kontinentalsängar och höj- och sänkbara sängar. Det enda du behöver se till är att måtten på sängen och madrassen överensstämmer, och då är du redan på god väg mot en god natts sömn. Det är alltså dina önskemål som sätter ramen för komforten - inte sängens ram.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Venus

 • Leveranstid
  8-20 vardagar
  Höjd
  18 cm.
  Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Typ
  Resårmadrass 180x200
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.