Laddar..

Venus

Fjädrande madrass
4.43448 star rating (145) total reviews
Venus-resårmadrassen har våra unika 7 bättre™ zoner, som består av tre olika pocketfjädrar indelade i sju zoner, vilka individuellt och ergonomiskt korrekt stödjer din kropp från topp till tå. Pocketfjädrarna är omgivna av en 25 mm tjock stoppning i elastiskt mintskum som andas.
80x200 cm.
Storlek: 80x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Uden Bäddmadrass
Bäddmadrass:
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Venus
Venus

Vår storsäljare

Venus är folkets favorit, vår bäst säljande säng sedan 2013, vår förstfödda och ett bra val följt av ännu fler bra val. Venus är en kraftfull raketresa ut i ett universum av god sömn och god komfort som revolutionerar dina dagar sedan dina nätter får bättre villkor — vår storsäljare till säng.

 
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Komfortzoner

  7 bättre™ zoner har dig om ryggen

  Bedre Nætter-komforten kommer från våra specialutvecklade 7 bättre™-zoner som består av tre olika typer av pocketfjädrar som är uppdelade i unika zoner och ger individuellt stöd till nacke, skuldror, korsrygg och höfter så att du är garanterad ekonomisk korrekt avlastning - natt efter natt.
 • Stoppning

  Andningsbart och elastiskt mintskum

  Stoppningen i resårmadrassen är det skumskikt som omger fjädrarna. Här är ett elastiskt skum att föredra-då det utnyttjar fjädrarna bäst. Mintskum är vår mest andningsbara och elastiska skumtyp, så du får ut det bästa av våra fjädersystem.
  Stoppning
 • Fasthet

  Olika fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
  Fasthet
Finvävd och slitstark textil

Finvävd och slitstark textil

Pricken över i:et är ett finvävt och slitstarkt tyg. Den fina meleringen gör tyget mycket slitstarkt och lätt att sköta. Tyget är OEKO-TEX-märkt, vilket garanterar att det inte innehåller hälsofarliga ämnen.
Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.

En madrass med många möjligheter

Bra komfort ska inte vara svårt. Därför passar alla våra resårmadrasser till alla sängstommar, kontinentalsängar och höj- och sänkbara sängar. Det enda du behöver se till är att måtten på sängen och madrassen överensstämmer, och då är du redan på god väg mot en god natts sömn. Det är alltså dina önskemål som sätter ramen för komforten - inte sängens ram.
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Venus

 • Leveranstid
  15-20 vardagar
  Höjd
  18 cm.
  Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Typ
  Resårmadrass 80x200
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.