Laddar..

Atlas

Kontinentalsäng Model 2020
4.65231 star rating (325) total reviews
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Beige
Färg: Beige
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
60mm komfortskum Modal
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Atlas
Atlas

Vår drömstart

Allt har sin början, och Atlas är vårt förslag på det första steget mot bättre nätter. Med Atlas går önskningar i uppfyllelse, för istället för att drömma om en bättre säng så kan du drömma i en bättre säng. Den skickar in din gamla futon i skamvrån och ökar förståelsen för varför det är så viktigt med en ordentlig plats att sova på — vår drömstart till säng.

Produktöversikt

Utforska Atlas

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Textil tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd

  Modal-överdraget består av en textil som är tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd. Träfibrerna gör överdraget otroligt mjukt, andningsbart och fuktabsorberande, och undersidan av överdraget har ett halkskydd, så att bäddmadrassen stannar där den ska om nätterna.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrasser

  Utmärkt komfort, stöd och elasticitet

  Kärnan består av en 60 mm hög kärna i komfortskum, vilket är OEKO-TEX®-certifierad och har en bra elasticitet som ger kroppen ett gott stöd natten igenom. Skummets fuktabsorberande egenskaper säkerställer även en torr och hälsosam sovmiljö under natt efter natt.
  Bäddmadrasser
 • Resårmadrass

  Stöttande resårmadrass med pocketfjädrar och skumfyllning

  Från resårmadrassen i mitten kommer det hälsosamma och djupa stödet. I tillägg till våra 7 bättre™ zoner är den byggd med 220 pocketfjädrar som är stoppade med 25 mm skum runt omkring. Det perfekta receptet på god komfort.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ramsäng

  En stark, skandinavisk ramsäng

  Ramsängen består av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Det massiva träet skapar en stabil grund för resten av sängens madrasslager och för din nattsömn.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar i massivt trä från Skandinavien

Ramsäng

Solidt, massivt och skandinaviskt trä

Ramsängen är din sängs fundament och stället där resten av sängens madrasser ligger och vilar. Vår stabila ramsäng är skapad av en 12 cm hög och 4 cm tjock träram i massivt trä från skandinaviska skogar. Träramen skapar en stabil säng och en solid grund för dina andra madrasser, så att de kan fokusera på att ge dig bättre nätter.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Atlas

Atlas
 • Leveranstid
  10-15 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 180x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  15 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  Komfortskum
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Skum
  Cover
  Modal
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
 • Höjd
  57 cm inkl. 19 cm ben
  Resårmadrass
  18 cm.
  Bädmadrass
  7 cm.
  Botten
  12 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.