Sängkampanj

På denna sida har vi samlat våra bästa erbjudanden på sängar, så att det är lätt för dig att få en överblick. Alla produkterna är länkade till storleken 180x200 cm (dubbelsäng), men finns naturligtvis också i andra storlekar till kampanjpris.

Notera att sängerbjudandena här på sidan inte har något bestämt utgångsdatum. Detta på grund av att våra erbjudanden är mängdbaserade, vilket betyder att ett bestämt antal produkter har gjorts tillgängliga av producenten. När detta antal är sålt, så tas erbjudandet bort och det ändras på hemsidan.

Här på Bedre Nætter har vi inte någon butik där du kan prova sängarna, vi finns endast online, men vi ger dig istället möjligheten att prova sängen hemma hos dig i 100 dagar. På så vis kan du i lugn och ro själv värdera hur du ligger i sängen. I denna period kan du byta ut fastheten på madrassen för 799,- inkl. frakt.

Om du har frågor så kan du alltid skriva till oss i livechatten i högra sidan på hemsidan. Utöver detta kan du kontakta oss på mailadressen [email protected] eller på telefonnumret 188 00 80 37. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att finna den rätta sängen.

  • Sovgaranti i 100 dagar
  • Unika sängar
  • Fri frakt och retur