Laddar..

Alto Puff Fine

Puff
140 x 40 x 40 cm
Storlek: 140 x 40 x 40 cm
Ljusgra
Färg: Ljusgra
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Alto Puff Fine
1 2
 • Design

  Snygg silhuett i två längder

  Alto-bänken utmärker sig med sin fina, fascinerande silhuett som formas av dess mjuka säte, som stolt står på dess fyrkantiga sockel. Alto finns i två längder på respektive 140 cm och 168 cm, medan bredden och djupet mäter 40x40 cm.
  Design
 • Textil

  Finns i massor av färger

  Alto finns i tre olika typer av möbeltyg, som var och en kommer i massor av färger. På det sättet kan Alto få precis det utseendet som du kommer att älska att dekorera ditt sovrum, hall eller hem med.
  Textil
Mjukt och stramt

En design som vill något

Alto-bänken är en fusion av det mjuka och det strama, som möts i en snygg kombination när Altos putiga, mjuka sits stilla vilar på bänkens solida, fyrkantiga sockel. Bänken är uppbyggd av en träram med poly skum på toppen, vilket skapar en god sittkomfort.
Iögonfallande design

Fulländningen i varje rum

Alto-bänken är så fin. Så tilltalande och ett absolut måste när du behöver den sista finishen. Vi har utvecklat och designat Alto-bänken för sovrummet. Som den allra finaste avslutningen vid fotändan av din säng. Men i verkligheten fungerar Alto i massvis med platser. Dess design ger karaktär till varje rum och till din inredning, eftersom den är allt annat än anonym, samtidigt som den insisterar på att vara iögonfallande.
Vackert i oändlighet
Baltimore-tyg

Vackert i oändlighet

Alto-bänken är klädd i ett hållbart och tätt vävt möbeltyg, som finns i fyra olika färger: Antracit, Beige, Ljusgrå och Svart. Det slitstarka tyget är lätt att underhålla och håller sig därför vackert i många, många år. Baltimore-tyget matchar våra Atlas, Senses, Venus och Nova-sängar.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Alto Puff Fine

Alto Puff Fine
 • Leveranstid
  21-29 vardagar
  Kolli
  1 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Typ
  Puff
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 140cm / H: 40cm / D: 40cm
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring men ikke montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig.
 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.
 • Ja, det kan du. Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.
 • En hårdt opvredet klud er din bedste ven. Støvsug med en blød børste. Undgå rengøringsmidler eller kemikalier. Snavs og fedtpletter fjernes med en mild sæbeopløsning.