Sängtillbehör

Sängtillbehör

 

Vi har samlat ett urval av kvalitetstillbehör till Sängar. Om du är på jakt efter en Sängpuff, Sänggavel, så har vi garanterat också något som kommer passa i ditt sovrum. Som alltid är det fri frakt på produkterna du köper hos Bedre Nætter, därför är det pris du ser på produkterna också det exakta priset du kommer att betala - det tillkommer inga extra avgifter eller kostnader att tänka på.

Större delen av våra produkter i denna kategori - som exempelvis sängbord och sänggavlar är från det svenska varumärket Zebra Collection. Zebra Collection finns redan i ett stort antal svenska butiker, men ofta har dessa valt att ge dem egna namn - vårt prisnivå är som alltid lägre än de priser vi har hittat hos andra leverantörer, varför vi också i denna kategori kan erbjuda dig 100 % prisgaranti, vilket betyder att vi matchar priset om du hittar ett eller flera av våra produkter billigare någon annanstans.

Vårt Sängtillbehör återspeglar vår grundläggande filosofi, nämligen att kvalitet inte behöver vara dyrt. I vårt sortiment av sänggavlar, sängbord och sängpuffar hittar du därför endast kvalitetsmöbler, även om priset kanske antyder något annat. Detta är ett medvetet val från vår sida, eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda dig det bästa och det billigaste.

Som sagt inkluderar sängtillbehör bland annat sänggavlar och sängbord, som kan vara en enormt stilfull tillägg till ditt hem. Sänggavlar har, förutom den estetiska förbättringen, även en praktisk funktion eftersom du kan luta dig mot dem. Du bör dock vara medveten om sänggaveln är väggmonterad eller sängmonterad, eftersom detta påverkar hållbarheten och funktionaliteten. Att det är en stilfull tillägg kan det dock INTE råda någon tvekan om. Detsamma gäller för sängbord, där du också får något praktiskt eftersom du kan gömma undan telefoner, klockor, pennor och böcker snyggt - ditt sovrum kommer alltså att utstråla mer lugn och överskott än om allting låg framme och skräpade.

Om du har frågor om något av vårt Sängtillbehör - så skriv till oss på chatten eller skicka oss ett e-post, så löser vi det :-)