Laddar..

Classi Bouclé

Sovesofa
3.666670 star rating (3) total reviews
Classi-bäddsoffan är klassiskt vacker i sitt uttryck och utomordentligt bra i sin komfort. Classi har två lager pocketfjädrar i sitsen och en bekväm skumstoppning i både armstöden och ryggstödet, vilket garanterar dig ett gott stöd för hela kroppen.
Beige
Färg: Beige
Bäddmadrass:
Tillbehör:
Pouf:
 • Beställningsvara

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Leveranstid 40-50 vardagar
Classi Bouclé
Jämför bäddsoffa

Bäddsoffan MOME

MOME kombinerar funktionalitet och komfort i en möbel. Under sitsen får du ett stort förvaringsutrymme med massor av plats.

Sitsen består av en madrass med stöttande Nozag-fjädrar. Ovanpå ligger 35 kg kallskum som ger dig samma komfort som du får i en säng. Två mjuka kuddar ingår också.

Du kan även anpassa din komfort genom att välja till en av våra många bäddmadrasser, så att du får en soffa som uppfyller alla dina bekvämlighetsbehov. MOME finns i fyra olika tyger i många olika färger-bland annat blått, grått, beiget, brunt och oranget.
MOME
Ergonomisk design Ergonomisk design
Inbyggd förvaring Inbyggd förvaring

Bäddsoffan MOMA

Med MOMA får du inte bara komfort och snygg design, utan också ett funktionellt förvaringsutrymme under sitsen.

Sitsens madrass är utrustad med stöttande Nozag-fjädrar. Ovanför madrassen och i ryggen sitter 35 kg kallskum som ger samma komfort som din säng. Armstöd och två kuddar med silikonfyllning fulländar soffans bekvämlighet och smakfulla utseende.

Du kan anpassa soffans komfort med en av våra många bäddmadrasser, så att ditt hem och din sömn får precis den typ av komfort som du önskar. MOMA finns i fyra olika tyger och i en mängd av olika färger-bland annat gult, grönt, vitt, beiget och ljusgrått.
MOMA
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd
Ergonomisk design Ergonomisk design

Bäddsoffan CLASSI

Snygg, dansk design och oöverträffad komfort är kärnan i vår bäddsoffa CLASSI, som är designad för att ge dig den ultimata sömnupplevelsen.

CLASSI är utrustad med två lager stödjande pocketfjädrar i sittdynan, som tillsammans med 35 kg kallskum i rygg- och armstöd ger dig fantastisk komfort och bra sömn. Alltihop tillverkat i hållbara material.

Du kan lägga till en av våra många bäddmadrasser och anpassa bekvämligheten så att du får en bäddsoffa för både dagar och nätter. CLASSI kan kläs i tre olika tyger och med en bred färgpalett-innehållande bland annat grått, vitt, brunt och blått.
CLASSI
Ergonomisk design Ergonomisk design
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd

Bäddsoffan DECO

Med DECO får du unik design och fantastisk komfort, precis som du är van vid från våra sängar. Därför behöver du varken kompromissa med komfort eller bekvämlighet.

I sitsen får du två lager med stöttande pocketfjädrar och en tjock kallskumstoppning i både arm-och ryggstöd ser till att du får maximal komfort när du sitter i den och när du ska sova. Genom en enkel funktion dras bäddsoffan ut, redo för en natt med djup sömn.

Du kan anpassa din DECO-bäddsoffa efter dina komfortbehov med en av våra bäddmadrasser och designa bäddsoffan i tre olika tyger med en mängd olika färger, så som beiget, brunt, oranget, blått och vitt.
DECO
Ergonomisk design Ergonomisk design
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd
Jämför våra bäddsoffor
1 2 3
 • Textil

  Extravagant och organisk

  Med sin karaktäristiska kontur och extravaganta utseende ger BOUCLÉ-textilen vår bäddsoffa en vacker, exklusiv och organisk stil. BOUCLÉ är slitstarkt och passar perfekt för dig som vill ha ett stilrent och lyxigt utseende.
 • Komfort

  Byggd som en säng

  Med två lager pocketfjädrar i sittdelen och en tjock, bekväm skumstoppning i både armstöden och ryggen får du samma sunda och djupa stöd i denna bäddsoffa som du känner igen från våra sängar.
 • Designhistoria

  Symmetrisk, harmonisk och enkel

  CLASSI framhäver kontrasten mellan det bombastiska och lätta. Inspirationskällan är cirklar som både uttrycks i den eleganta ryggen och i samspelet mellan de bekväma tjocka madrasserna och den runda, enkla sockeln som följer madrasserna hela vägen runt.

Extravagant och organisk

BOUCLÉ är vävd med små nycklar som skapar ett lyxigt utseende. Textilens karaktäristiska struktur faller lätt omkring stoppningen på bäddsoffan och skapar ett glatt, rent och organiskt utseende. BOUCLÉ är både stilrent och slitstarkt - så du måste inte kompromissa med det praktiska för att få en exklusiv, central möbel i ditt hem.

Byggd som en säng

Med två lager pocketfjädrar i sittdelen och en tjock skumstoppning i både arm- och ryggstöden behöver du inte kompromissa. Vår Bedre Nætter-komfort är precis likadan som du känner igen den – så att du både sitter bra och bekvämt i soffan och samtidigt får helt rätt, djupa och sunda stöd när soffan är utfälld.

Designad av Amanda Lilholt.
Utvecklad av Bedre Nætter.

När design och komfort verkligen går ihop till något större. Vi har samarbetat med danska Amanda Lilholt och kombinerat unik, dansk design med vår testade och erkända Bedre Nætter-komfort. Resultatet är en serie med moderna, bekväma och stilrena bäddsoffor - designade för ditt hem och utvecklat för din sömn.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Gratis frakt hem till dig

Gratis frakt hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig-oavsett var i landet du bor. När du har lagt din beställning håller vi dig uppdaterad, så att du vet när du kan förvänta dig att få den levererad. Om produkten inte skulle motsvara dina förväntningar fullt ut så hämtar vi den igen-helt utan kostnad för dig.

Specifikation av Classi Bouclé

 • Kolli 2 (Sockel)
  B: 203cm / H: 7cm / D: 57cm (Vikt: 5 kg)
 • Funktioner
  Armstöd
  Leveranstid
  40-50 vardagar
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  Kolli 1 (Soffa)
  B: 219cm / H: 67cm / D: 77cm (Vikt: 67 kg)
  Kolli
  1 st.
  Inklusive kuddar
  Ja - 2 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  Pocket
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Typ
  Bäddsoffa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-certifierat trä
  Ja
 • Dimensioner
  B: 216cm / H: 70cm / D: 76cm (140cm)
 • Ja, du kan köpa inbärning eller inbärning och montering i kassan. Ved inbärning leverer vi din beställning till rummet du vill ha bäddsoffan på. Med inbärning och montering sätter vi samman bäddsoffan och tar med emballasjen i retur.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja, du kan handla hos oss med sinnesro. Vi erbjuder en 100-nätters riskfri provperiod i ditt hem. Om du inte är nöjd med din bäddsoffa kan du skicka tillbaka den gratis under provperioden – så betalar vi leveransen. Se vad andra tycker om att köpa sin säng eller bäddsoffa online på Trustpilot.