Laddar..

Deco Grain

Bäddsoffa Grain
4.75 star rating (8) total reviews
Vår Deco-bäddsoffa har inte bara ett iögonfallande utseende – den har även två lager pocketfjädrar i sitsen och tjock skumstoppning i både armstöd och ryggstöd, vilket säkerställer ett djupt och behagligt stöd, oavsett om du sitter eller sover.
Mörkegrön
Färg: Mörkegrön
Bäddmadrass:

Spara 20% på puff vid köp av bäddsoffa

Tillbehör
1
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Deco Grain
1 2 3
 • Textil

  Karaktäristisk struktur med traditionellt uttryck

  GRAIN är en traditionell, tidlös och slitstark textil som är lätt att sköta om. Vävningen skapar en karaktäristisk struktur som kommer till sin rätt när den omger bäddsoffans ytor.
 • Komfort

  Byggd som en säng

  Med två lager pocketfjädrar i sittdelen och en tjock, bekväm skumstoppning i både armstöden och ryggen får du samma sunda och djupa stöd i denna bäddsoffa som du känner igen från våra sängar.
 • Designhistoria

  Unik design med inspiration från vardagen

  DECO är inspirerad av cirkeln och är en önskan om att förädla idéen om det triviala, cirkulära vardagslivet. Inspirationskällan uttrycker sig i soffans unika rygg, de ergonomiska armstöden och formen på madrassen – som tillsammans ger DECO sitt mjuka, organiska uttryck.

Nominerad till Årets Möbel vid Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet och Scandinavian Living har gått ihop för att fira det absolut bästa inom dansk design och dela ut årets största designpriser. Vår serie av bäddsoffor är nominerad till Årets Möbel 2022. Priset ges till en design som lyckas kombinera estetik, funktionalitet och teknisk påhittighet i en originalmöbel med högt och gärna långvarigt bruksvärde.

Karaktäristisk struktur med traditionellt uttryck

GRAIN är ett klassiskt tyg, som med sin karaktäristiska grova vävning väljs till av många. Textilen är slitstark och enkel att sköta om, så du aldrig behöver kompromissa med det praktiska för att få en bäddsoffa i en fin och stilren textil. GRAINs karaktäristiska struktur kommer särskilt till sin rätt när den omger soffans mjuka ytor.

Byggd som en säng

Med två lager pocketfjädrar i sittdelen och en tjock skumstoppning i både arm- och ryggstöden behöver du inte kompromissa. Vår Bedre Nætter-komfort är precis likadan som du känner igen den – så att du både sitter bra och bekvämt i soffan och samtidigt får helt rätt, djupa och sunda stöd när soffan är utfälld.

Designad av Amanda Lilholt.
Utvecklad av Bedre Nætter.

När design och komfort verkligen går ihop till något större. Vi har samarbetat med danska Amanda Lilholt och kombinerat unik, dansk design med vår testade och erkända Bedre Nætter-komfort. Resultatet är en serie med moderna, bekväma och stilrena bäddsoffor - designade för ditt hem och utvecklat för din sömn.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Gratis frakt hem till dig

Gratis frakt hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig-oavsett var i landet du bor. När du har lagt din beställning håller vi dig uppdaterad, så att du vet när du kan förvänta dig att få den levererad. Om produkten inte skulle motsvara dina förväntningar fullt ut så hämtar vi den igen-helt utan kostnad för dig.

Specifikation av Deco Grain

Deco Grain
 • Funktioner
  Armstöd
  Leveranstid
  45-50 vardagar
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  3 st.
  Inklusive kuddar
  Ja - 2 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  Pocket
  Produktionsland
  EU
  Martinedale
  50.000
  Pilling
  4
  Typ
  Bäddsoffa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 240cm / H: 71cm / D: 95cm (140cm)
  Största kolli
  B: 142 cm. L: 202 cm.
  Kolli 1 (Sitts)
  B: 206cm / H: 42cm / D: 72cm (Vikt: 50 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 202cm / H: 79cm / D: 29cm (Vikt: 44 kg)
  Kolli 3 (Armstöd)
  B: 88cm / H: 64cm / D: 40cm (Vikt: 24 kg)
 • Ja, du kan köpa inbärning eller inbärning och montering i kassan. Ved inbärning leverer vi din beställning till rummet du vill ha bäddsoffan på. Med inbärning och montering sätter vi samman bäddsoffan och tar med emballasjen i retur.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja, du kan handla hos oss med sinnesro. Vi erbjuder en 100-nätters riskfri provperiod i ditt hem. Om du inte är nöjd med din bäddsoffa kan du skicka tillbaka den gratis under provperioden – så betalar vi leveransen. Se vad andra tycker om att köpa sin säng eller bäddsoffa online på Trustpilot.