Laddar..

Essential Kuvertlakan

Sängkläder Essential
Vårt OEKO-TEX®-certifierade Essential-kuvertlakan som omger din bäddmadrass, är gjord i 100% bomull med 500 trådar pr. kvadrattum och vävt med satinmetoden. Lakanet är därför utomordentligt mjukt, slitstarkt och ett stort steg på vägen mot bättre nätter.
90x210 cm.
Storlek: 90x210 cm.
Graphite
Färg: Graphite
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Kuvertlakan
Essential

Det nödvändiga valet

Vårt Essential-kuvertlakan är din bäddmadrass bättre hälft. En match made in heaven och två av de där sakerna som bara passar som hand i handske. Essential-kuvertlakanet är lika mjukt som natten är lång, och gör natten till en av dygnets höjdpunkter. Kuvertlakanet är nämligen lätt att svepa runt din bäddmadrass och är sytt så att det varken känns för stort eller för smått.

Hög, hög kvalitet

Naturligt, mjukt och fascinerande

Det är faktiskt först när du står med ett Essential-lakan i händerna som du till fullo förstår dess vilda kvalitet och varför du aldrig mera får lust att sova på något annat än just det. Våra Essential-lakan är tillverkade i OEKO-TEX®-certifierad bomull, som blir mjukare och mjukare för varje tvätt — samtidigt som det bibehåller sin form. Lakanet finns i två vackra färger: Graphite och Wite.
Bättre än branschstandarden

500 trådar pr. kvadrattum

Att förklara Essential-lakanets kvalitet låter närmast obegripligt och tekniskt, eftersom det som gör Essential magiskt handlar om sättet på vilket det är vävt. Essential är vävt med 500 trådar per kvadrattum, medan de sängkläder och lakan som du känner till - och tänker har en hög kvalitet - har en Thread Count på mellan 100 och 350 trådar per kvadrattum. Essential överträffar alltså branschstandarden med hästlängder och spelar i en helt egen liga. Och det märks minsann.
En hjälpande hand
Inget mera krångel

En hjälpande hand

Alla våra Essential-lakan har en ‘Short Side‘-informationsmärkning på insidan av lakanets båda kortsidor, så att du aldrig mer behöver krångla med att lägga på det rätt. Ja, ibland är det de små sakerna som gör den stora skillnaden.
Essential - det nödvändiga valet
Sömnlinjen

Essential - det nödvändiga valet

Essential-sömnlinjen är till för dig som vill sluta ögonen och falla i sömn, omgiven av kvalitet från topp till tå. Alla produkter som bär vår Essential-märkning är skapade för att göra god sömn tillgänglig för oss alla. För bättre nätter är nödvändiga för varje individ. Du hittar ett brett utbud av Essential-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar, gavelkuddar, madrassöverdrag och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Essential Kuvertlakan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  500 tråde pr. kvadrattomme
  vaevning
  Satin
  Tvättråd
  Upp till 60 °C