Laddar..

Essential Poakea Split

Overmadrass Essential
Poakea-bäddmadrassen består av en 60 mm hög och OEKO-TEX®-certifierad kärna i 100% naturlatex. Det OEKO-TEX®-certifierade överdraget är tillverkat av växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae och har därmed en grön profil och en otroligt bra absorptionsförmåga som säkerställer en hälsosam sovmiljö.
180x210 cm.
Storlek: 180x210 cm.

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Poakea Split
1 2
 • Bäddmadrassöverdrag

  Grön profil och hög absorptionsförmåga

  Poakea-överdraget är tillverkat med växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae. Detta ger överdraget en grön profil och en hög absorptionsförmåga, vilket säkerställer en torr och hälsosam sovmiljö. Undersidan av överdraget har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på plats även om du rör dig om natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
Bäddmadrass

Växtfibrerna som säkerställer en perfekt sovmiljö

Vårt Poakea-överdrag är av den typen du ser fram emot att komma hem till. Detta då du vet att du kommer att landa mjukt hos någon som är bra för ditt inre. Poakea-överdraget är tillverkat av växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae, vilket ger överdraget en naturlig och grön profil. Växtfibrerna hjälper till att ge överdraget en hög absorberingsförmåga, och det är ju inte så dumt med tanke på att natten bäst tillbringas i en torr sovmiljö.
Bäddmadrass

Essential

100% naturlatex och 100% god sömn
Bäddmadrass

100% naturlatex och 100% god sömn

Vår 60 mm höga, stöttande och OEKO-TEX®-certifierade Essential-kärna i 100 % naturlatex är förslaget på en premiumbäddmadrass som gör en märkbar skillnad för din sömn. Kärnan är en buljongtärning av sömnmagi och goda val, där kvalster inte klarar av att leva och den ger dig ro i kropp och själ. Naturlatexen ger kärnan en miljövänlig profil och dess goda andningsförmåga ger dig en torr sovmiljö, något som får sömn att trivas.

Passar till varje säng

Vi rekommenderar alltid att du väljer en bäddmadrass till din säng, sängram eller bäddsoffa, men vilken som är den bästa madrassen för just dig beror på dina sömnbehov. Därför passar våra bäddmadrasser till alla sängtyper, så att du själv kan välja madrassens unika egenskaper. Det enda du behöver hålla koll på är att måtten passar - så är du sedan på god väg mot en bra nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.
 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.
 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Specifikation av Essential Poakea Split

 • Typ
  Split Bäddmadrass 180x210
  Leveranstid
  13-20 vardagar
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  7 cm.