Laddar..

Essential Rönd Split

Overmadrass Essential
Rönd-bäddmadrassen har en 60 mm hög och OEKO-TEX®-certifierad kärna i 100% naturlatex. Det OEKO-TEX®-certifierade överdraget är probiotikabehandlat med naturliga mjölksyror som dödar objudna bakterier och minskar därmed risken för allergener.
180x210 cm.
Storlek: 180x210 cm.

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Essential Rönd Split
1 2
 • Bäddmadrassöverdrag

  Behandlad med naturliga mjölksyror

  Rönd-överdraget är probiotikabehandlat med naturliga mjölksyror och är därmed ett dammkvalsters värsta fiende. Avsaknaden av dammkvalster ger överdraget en allergivänlig profil och dig en hälsosam sängmiljö. Undersidan är täckt med ett halkskydd som ser till att bäddmadrassen inte glider runt under natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
Bäddmadrass

Sängbakteriernas värsta fiende

Vårt allergivänliga Rönd-överdrag är de oönskade sängbakteriernas värsta fiende och din kropps bästa vän då du vill minimera risken för allergener. Dammkvalster brukar ha en fest i varma sängmiljöer — ända till den dag då de stöter på Rönd. Vårt Rönd-överdrag är probiotikabehandlat med naturliga mjölksyror som dödar objudna gäster i sovmiljön. Detta ger en bäddmadrass som stöttar dig på det mest allergivänliga sätt.
Bäddmadrass

Essential

100% naturlatex och 100% god sömn
Bäddmadrass

100% naturlatex och 100% god sömn

Vår 60 mm höga, stöttande och OEKO-TEX®-certifierade Essential-kärna i 100 % naturlatex är förslaget på en premiumbäddmadrass som gör en märkbar skillnad för din sömn. Kärnan är en buljongtärning av sömnmagi och goda val, där kvalster inte klarar av att leva och den ger dig ro i kropp och själ. Naturlatexen ger kärnan en miljövänlig profil och dess goda andningsförmåga ger dig en torr sovmiljö, något som får sömn att trivas.

Passar till varje säng

Vi rekommenderar alltid att du väljer en bäddmadrass till din säng, sängram eller bäddsoffa, men vilken som är den bästa madrassen för just dig beror på dina sömnbehov. Därför passar våra bäddmadrasser till alla sängtyper, så att du själv kan välja madrassens unika egenskaper. Det enda du behöver hålla koll på är att måtten passar - så är du sedan på god väg mot en bra nattsömn.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.
 • Ja, det är möjligt att tvätta överdraget som omger din bäddmadrass. Själva kärnan kan dock inte tvättas. Det är viktigt att överdraget tvättas skonsamt och med ett lämpligt tvättprogram, och att torktumla överdraget efteråt rekommenderas inte, detta för att bibehålla dess form och storlek.
 • Fördelen med att köpa till en rullmadrass är att du skonar och beskyddar din bäddmadrass mot slitage. Rullmadrassen fungerar som ett slags 'mellanskiktspapper', vilken ser till att din bäddmadrass inte blir lika skadad av t.ex. nattvätning eller andra olyckor. Dessutom tvättas en rullmadrass lättare än en bäddmadrass, vilket är en stor fördel för att säkerställa en hälsosam sovmiljö.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Specifikation av Essential Rönd Split

 • Typ
  Split Bäddmadrass 180x210
  Leveranstid
  13-20 vardagar
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Rönd
  Tvätt
  Tvättbart vid 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  7 cm.