Vilken säng kan användas som extrasäng?

När man har övernattande gäster, är det alltid trevligt att kunna erbjuda dem en bra säng. Det kan dock vara svårt att veta, vilken typ av säng som är den rätta till ändamålet. Man ska överväga storlek och komfort, och i vissa fall så kan det faktiskt passa bättre med en bäddsoffa.

Om du är osäker på vad du ska välja, så kan du enkelt läsa om det här. I denna text kan du läsa om olika förslag till vilka sängar som vi på Bedre Nætter rekommenderar, om du står och är i behov av en ny extrasäng. Det finns olika fördelar med olika sängar, och detta vill vi gärna ge dig en överblick över.

Ramsäng

Detta är det passande valet, om du letar efter en extrasäng. Ramsängen är en praktisk säng, som kan användas med detsamma efter leveransen. Du behöver endast montera på de medföljande benen, därefter har du en ny säng klar till användning. Du får således en färdig lösning, när du väljer en ramsäng, och just därför tilltalar denna säng riktigt många.

En ramsäng är en komfortabel, enkel och långtidshållbar typ av säng, och därför passar den bra som gästsäng. Vi rekommenderar, att du väljer en extrasäng i storleken 80x200 centimeter eller 90x200 centimeter. Denna storleken är perfekt till en övernattande gäst, och kan fint stå i gästrummet.

En av våra populära modeller är vår ramsäng Venus, som vi har fått positiv respons på. Fördelen är att allt är inkluderat när du köper en ramsäng hos Bedre Nætter, och det betyder att frakt, bäddmadrass och ben är med i priset.

Bäddsoffa

Fördelen med en bäddsoffa är naturligtvis att den kan användas till olika ändamål. Bäddsoffan har dessvärre fått ett dåligt rykte, och många har upplevt att de får en möbel som är halvt soffa och halvt säng, men ingen utav delarna till fullo. Detta är något som vi gärna vill ändra på hos Bedre Nætter, och därför har vi valt att installera pocketfjädrar i våra bäddsoffor, samma fjädrar som vi använder i våra sängar. I våra bäddsoffor finner du därför inte någon skummadrass, som man annars gör hos många andra återförsäljare.

Vi vet, att god nattsömn och stilfull design kan kombineras i en bäddsoffa. Därför produceras våra bäddsoffor av det danska företaget Innovation, som är baserat i Randers. Innovation skiljer sig från mängden, och just därför har vi valt at samarbeta med dem om att skapa bra, behagliga och långtidshållbara möbler. Nedanför kan du se vår populäraste modell, den väldesignade Recast. Denna bäddsoffa har, som våra andra modeller, pocketfjädrar i madrassen, vilket betyder att Recast är komfortabel när du ska sova och stilfull när du vill sitta.

Hos Bedre Nætter är kvaliteten viktig. En bra bäddsoffa ska helst vara båda delarna till fullo, och det kräver omsorg i produktionen. Därför blir madrasserna i våra bäddsoffor handsydda i Danmark. Detta garanterar en genomgående hög kvalitet i alla bäddsoffor i vårt sortiment. Det är viktigt för oss att betona, att en bäddsoffa inte endast ska vara en två-i-en-lösning. Det ska vara en kvalitetsmöbel, som du både sitter och sover bra i.

Om du har frågor angående våra ramsängar, bäddsoffor, eller vill ha generella rekommendationer till extrasängar, så tveka inte med att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna, och kan kontaktas dygnet runt på mailadressen [email protected]. Utöver detta så kan du skriva till oss i chatten i högra hörnet på vår hemsida, där våra kompetenta medarbetare sitter redo för att hjälpa dig.