Haven Mayan - Beige

Leveranstid 13-20 vardagar
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavle
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Haven Mayan: En säker investering i din sömn

Haven Mayan: En säker investering i din sömn

Kontinentalsängen Haven Mayan bjuder in till lugn och ett välförtjänt andrum från vardagens stress och jakt. Den är klädd i textilier av återanvända material och har en klassisk design. För oss handlar hållbarhet nämligen både om materialval och att skapa en produkt där kvalitet, motor och utseende håller länge. Det har vi gjort med Haven Mayan. Naturligtvis har vi haft din goda nattsömn i fokus under alla beslut och val vi har gjort.

En pålitlig bäddmadrass

En pålitlig bäddmadrass

Tänk att vara i direktkontakt med en av de mest hållbara produkterna som människan kan få. Det kan du varje natt med Haven Mayan. Här får du nämligen en bäddmadrass med en kärna av 100% naturlig latex som har tillverkats efter den unika SonoCore-metoden, som garanterar den jämnaste och mest andningsbara ytan. Förutom att vara Svanenmärkt har bäddmadrassen ett Rönd-behandlat överdrag som gör att bakterier inte kan leva i det. Överdraget består samtidigt av ekologiska träfiber, som har en imponerande förmåga att absorbera fukt. Tillsammans garanterar det dig en otroligt hälsosam sömn.
En omfamnande resårmadrass

En omfamnande resårmadrass

En avgörande parameter för en god nattsömn är resårmadrassen. Med det i åtanke har vi byggt upp madrassen med pocketfjädrar som är indelade i hela 7 bedre™ komfortzoner. Omkring fjädrarna finns det en smidig och Svanenmärkt latexstoppning som ser till att fjädrarnas förmåga att anpassa sig till kroppens konturer nyttjas fullt ut. Med Haven Mayan får du därför en säng som omfamnar din kropp och hjälper dig att hitta lugnet.
En ramsäng som håller länge

En ramsäng som håller länge

Med ramsängen i Haven Mayan har du en solid grund. Ramsängen består av pocketfjädrar och samarbetar med sängens andra madrasslager för att ge dig den optimala utgångspunkten för en god nattsömn. För att fullända det lätta uttrycket och förlänga sängens levnadstid har ramsängen en 14 centimeter tjock träram i massvist svenskt furu längst ut.
Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.

Ofta ställda frågor till Haven Mayan

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Haven Mayan. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Mayan Rönd. Bäddmadrassen har en kärna av naturligt Pulse-latex och ett antibakteriellt överdrag som gör att den är allergivänlig.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss får du alltid 100 nätter att prova den. Ditt sovrum är vårt showroom. Sover du inte bra kan du byta fasthet eller returnera sängen gratis under provperioden.

Specifikation av Haven Mayan

 • Storlek
  Storlek 160x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 64 cm.
 • Vikt
  Vikt 0 kg
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 19 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Tyg Textil av mer än 100 återvinningsbara plastflaskor
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 30 mm Mayan Pulse
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur