Latexkudde

En latexkudde är perfekt för dig som föredrar att sova på sidan. Inuti latexkudden hittar du en latexkärna som är tillverkad av andningsbar och extremt elastisk och smidig naturlatex som inte tappar formen. Med en latexkudde behöver du därför inte vakna flera gånger varje natt för att rätta till din kudde. Tvärtom, med vår latexkudde får du precis det stöd för nacke och huvud som du drömmer om och som låter dig sova sött hela natten.

Mayan

Våra Mayan-kuddar är det naturvänliga, gröna och 100% kemikaliefria huvudkuddevalet i 100% ekologisk bomull, som oundvikligen förvandlar dina nätter till ett mekka av ergonomisk komfort.

60x40x12,5 cm.

Mayan Latex

Huvudkudde
4.29148 star rating (223) total reviews

As low as 999 kr

Latexkudde

Strö lite extra drömpulver över din sömn med vår latexkudde. Med den undgår du att vakna flera gånger om natten för att rätta till din huvudkudde. Den fylliga och elastiska latexkärnan formar sig efter huvudet och nacken för att ge det stöd som vi alla drömmer om.

Det naturliga valet

Slappna av och lägg tryggt ner huvudet på vår latexkudde. Här har vi utvecklat en kudde som består av naturliga material från det innersta till det yttersta. Längst inne finns en kärna med andningsbar och flexibel naturlatex, och ytterst hittar vi ett överdrag av naturlig och ekologisk bomull. 

Med vår latexkudde får du alltså en 100% naturlig nattsömn. Om dina drömmar på kudden verkar naturliga eller orealistiska kan vi dock inte ta ansvar för det.