Laddar..

Mayan Kuvertlakan

Sängkläder Mayan
4.5748 star rating (127) total reviews
Mayan-kuvertlakanet är tillverkat i 100% ekologisk bomull och OEKO-TEX®-certifierat och är därmed fritt från onödiga kemikalier. Den är å andra sidan sprängfylld med mjukhet, slitstark och har 500 trådar pr. Kvadrattum, vilket är det bästa av det bästa för textilier.
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Mayan Kuvertlakan
Kuvertlakan

Mayan

Vårt Mayan-kuvertlakan är din bäddmadrass bästa vän och sinnebilden av ett bra förhållande. Kuvertlakanet passar din bäddmadrass alldeles perfekt och känns varken för stort eller för smått, utan precis lagom. Mayan-kuvertlakanet är tillverkat av 100 % ekologisk och GOTS-certifierad bomull, och det är vad god sömn, gott samvete och bättre nätter är vävda av.

Mayan

Det naturliga valet

Ett stensäkert val

Bättre för naturen, dig och din sömn

Om det delades ut en guldmedalj i lakan-ligan så skulle vårt Mayan-lakan ta förstaplatsen. För att det är så oändligt skonsamt. Mot dig. Mot din sömn. Mot vår natur, inte minst. Mayan-lakanet i 100% ekologisk bomull är OEKO-TEX®-certifierat och tillverkat i ett tyg som andas bra och som har en blank finish som känns himmelsk emot huden. Ja, vad kan man säga. Mayan-lakanet är vad drömmar är vävda av.
En underbar vävning

Sov på 100% ekologisk bomull

Våra Mayan-lakan är tillverkade i 100% ekologisk bomull, som är vävd enligt den exklusiva satinmetoden. Denna vävmetod ger en oerhört mjuk och slitstark textil som bara blir trevligare och trevligare med tiden. Mayan-lakanet har dessutom även 500 trådar pr. kvadrattum, vilket ligger långt över branschstandarden, och du kan därför inte göra ett bättre lakan-val än Mayan-valet.
En hjälpande hand
Inget mer bök och krångel

En hjälpande hand

Alla våra Mayanl-lakan har en ‘Short Side‘-informationsmärkning på insidan av lakanets båda kortsidor, så att du aldrig mer behöver krångla med att lägga på det rätt. Ja, ibland är det de små sakerna som gör den stora skillnaden.
Mayan - det naturliga valet
Sömnlinje

Mayan - det naturliga valet

Mayan-sömnlinjen är för dig som vill ha ett naturvänligt val och bättre förutsättningar. För din sömn och Moder Jord. Mayan-märkningen är din garanti för att en produkt är tillverkad med naturen och dig i åtanke - utan användning av kemikalier eller andra processer som inte tillgodoser vår omvärld. Du hittar ett brett utbud av Mayan-produkter i vårt sortiment, exempelvis sängkläder, lakan, täcken, kuddar och bäddmadrasser.
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör det samma

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan känna dig helt trygg med att köpa dig till en bättre sömn online. Hos Bedre Nætter har du nämligen alltid en 100 nätters riskfri prövotid. Ditt sovrum är vårt showroom, för det är hemma hos dig själv som du bäst kan känna ifall du sover gott. Och gör du inte det så kan du returnera våra produkter alldeles gratis inom de första 100 nätterna.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Mayan Kuvertlakan

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  thread_count
  500 tråde pr. kvadrattomme
  vaevning
  Satin
  Typ
  Laken 180x200
  Tvättråd
  Upp till 60 °C