Mayan Latex

Leveranstid 13-20 vardagar
Fasthet Läs mer
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Mayan Latex: För dig och miljön

Mayan Latex: För dig och miljön

​​Det är aldrig för sent att investera i framtiden. Oavsett om du vill göra något för miljön eller för din egna sömnkvalitet, så kommer Mayan Latex att vara användbar. Skummadrassens kärna består av latex från trädet Hevea Brasiliensis och madrassen är därmed certifierad 100% ekologisk, CO2-neutral och FSC 100%-märkt. Det sistnämnda innebär rent konkret att latexen har utvunnits ur träd som har fällts med omtanke för lokalsamhällen, djurliv och miljö. Madrassens naturliga uttryck är fulländat med ett Poakea-överdrag. Poakea-överdraget är tillverkat med gräsfiber från gräsfamiljen Poaceae, som garanterar att överdraget har en naturlig och hållbar profil. Gräsfiber har en hög absorptionsförmåga som bidrar till att du får en torr och optimal sovmiljö. Med Mayan Latex skummadrassen är du alltså så tätt på en naturlig madrass som du kan komma.
Utmärkt på alla parametrar

Utmärkt på alla parametrar

Det är inte endast produktens bakgrund som är intressant med denna skummadrass men i lika stor grad komforten man upplever. Under produktionen av Mayan Latex har vi använt vulkaniserings-metoden som gör att madrassen formas invändigt och ut, istället för omvänt. Det gör att madrassen uppnår en speciell cellstruktur som är mer elastisk än i vanliga madrasser. Det ger dessutom madrassen goda fuktavledande egenskaper, gör den antibakteriell och extremt långtidshållbar. Mayan Latex är därför inte bara behaglig - den är rakt igenom komfortabel att ligga på och kommer vara din naturliga väg mot bättre nätter många år framöver.
Mayan – det naturliga valet

Mayan – det naturliga valet

Mayan betyder en 100% naturlig produkt. Om en madrass har vårt Mayan-märke så är latexen därför utvunnen naturligt från gummiträdet Hevea brasiliensis. Resultatet är en enastående madrass som både är allergivänlig och sund att sova på.

Ofta ställda frågor till Mayan Latex

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Mayan Latex. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37

Specifikation av Mayan Latex

 • Storlek
  Storlek 140x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 20 cm.
Kärnhöjd 18 cm.
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 20 cm.
Typ Skummadrass 140x200

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur