Laddar..

Moma Bouclé

Bäddsoffa Boucle
4.76056 star rating (71) total reviews
Vår Moma-bäddsoffa har en stilren design med sin enkla siluett och sina vackra armstöd. Den gömmer även ett smart förvaringsutrymme under den bekväma sitsen, som är uppbyggd av fjädrar och som sitter under en stöttande stoppning av kallskum.
Beige
Färg: Beige
Bäddmadrass:

Spara 20% på puff vid köp av bäddsoffa

Spara 20% på puff vid köp av bäddsoffa

1
 • Beställningsvara
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Moma Bouclé
1 2 3 4
 • Textil

  Extravagant och organisk

  Med sin karaktäristiska kontur och extravaganta utseende ger BOUCLÉ-textilen vår bäddsoffa en vacker, exklusiv och organisk stil. BOUCLÉ är slitstarkt och passar perfekt för dig som vill ha ett stilrent och lyxigt utseende.
 • Komfort

  God komfort ska alltid löna sig

  Bäddsoffan är byggd med fjädrar som ligger under ett lager av bekväma, stöttande kallskumsstoppning. Den perfekta blandningen av hållbarhet och komfort i en funktionell och stilren bäddsoffa som du kan använda dag och natt.
 • Designhistoria

  Praktisk, estetisk och mjuka former

  MOMA är vidareutvecklingen av MOME. Funktionalitet och estetik uttrycks på förvaringsplatsen samt genom den mjuka, runda formen på sitsen och armstöden, som skapar en vacker silhuett som mjukar upp soffan i ett kontrastfyllt möte med den fyrkantiga sockeln.
 • Förvaring

  Smart och praktiskt förvaringsutrymme

  Bäddsoffan har ett praktiskt förvaringsutrymme som frigör värdefull plats på andra ställen i hemmet. Här finns det gott om utrymme för bäddmadrassen, täcken, kuddar eller sängkläder, så att du snabbt kan förbereda inför natten. Förvaringsutrymmet mäter L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.

Nominerad till Årets Möbel vid Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet och Scandinavian Living har gått ihop för att fira det absolut bästa inom dansk design och dela ut årets största designpriser. Vår serie av bäddsoffor är nominerad till Årets Möbel 2022. Priset ges till en design som lyckas kombinera estetik, funktionalitet och teknisk påhittighet i en originalmöbel med högt och gärna långvarigt bruksvärde.

Extravagant och organisk

BOUCLÉ är vävd med små nycklar som skapar ett lyxigt utseende. Textilens karaktäristiska struktur faller lätt omkring stoppningen på bäddsoffan och skapar ett glatt, rent och organiskt utseende. BOUCLÉ är både stilrent och slitstarkt - så du måste inte kompromissa med det praktiska för att få en exklusiv, central möbel i ditt hem.

God komfort ska alltid löna sig

I sittdelen får du hållbara fjädrar i botten som fulländas av hela 30 kg stoppning med kallskum. En kombination som ger soffan den komfort som du känner från våra sängar. Du kan personalisera soffan genom att välja till en av våra många bäddmadrasser och därmed skapa en perfekt möbel till både ditt hem och din sömn.

Designad av Amanda Lilholt.
Utvecklad av Bedre Nætter.

När design och komfort verkligen går ihop till något större. Vi har samarbetat med danska Amanda Lilholt och kombinerat unik, dansk design med vår testade och erkända Bedre Nætter-komfort. Resultatet är en serie med moderna, bekväma och stilrena bäddsoffor - designade för ditt hem och utvecklat för din sömn.
Dolt förvaringsutrymme

Ett utrymme för lite av varje

Sockeln på Moma-bäddsoffan döljer ett riktigt genialt förvaringsutrymme. Det dolda utrymmet är perfekt för förvaring av till exempel gästtäcken, gästkuddar och extra sängkläder, som annars kan ta upp mycket förvaringsplats. Förvaringsutrymmet mäter L: 196 cm x B: 56 cm x H: 16 cm.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Gratis frakt hem till dig

Gratis frakt hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig-oavsett var i landet du bor. När du har lagt din beställning håller vi dig uppdaterad, så att du vet när du kan förvänta dig att få den levererad. Om produkten inte skulle motsvara dina förväntningar fullt ut så hämtar vi den igen-helt utan kostnad för dig.

Specifikation av Moma Bouclé

Moma Bouclé
 • Funktioner
  Armstöd
  Leveranstid
  30-50 vardagar
  Kolli 1 (Sitts)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vikt: 56 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vikt: 24 kg)
  Kolli 3 (Armstöd)
  B: 94cm / H: 58cm / D: 42cm (Vikt: 25 kg)
  Materiale
  93% polyester, 6% akryl, 1% bomull
  Kolli
  3 st.
  Inklusive kuddar
  Ja - 2 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Med förvaringsutrymme
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  100.000
  Pilling
  4-5
  Typ
  Bäddsoffa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
 • Dimensioner
  B: 244cm / H: 70cm / D: 100cm (150cm)

Ofta ställda frågor till Moma Bouclé

 • Ja, du kan köpa inbärning eller inbärning och montering i kassan. Ved inbärning leverer vi din beställning till rummet du vill ha bäddsoffan på. Med inbärning och montering sätter vi samman bäddsoffan och tar med emballasjen i retur.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

 • Ja, du kan handla hos oss med sinnesro. Vi erbjuder en 100-nätters riskfri provperiod i ditt hem. Om du inte är nöjd med din bäddsoffa kan du skicka tillbaka den gratis under provperioden – så betalar vi leveransen. Se vad andra tycker om att köpa sin säng eller bäddsoffa online på Trustpilot.

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Moma Bouclé. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.