Laddar..

Mome Velvet

Sovesofa
4.583330 star rating (24) total reviews
Mome-bäddsoffan är enkel, elegant och extremt praktisk med sitt inbyggda förvaringsutrymme under sitsen, vilken känns skön att både ligga och sitta på tack vare stöttande fjädrar omgivna av en behaglig kallskumstoppning.
Beige
Färg: Beige
Bäddmadrass:
Tillbehör:
Pouf:
 • Beställningsvara

  Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Leveranstid 40-50 vardagar
Mome Velvet
Jämför bäddsoffa

Bäddsoffan MOME

MOME kombinerar funktionalitet och komfort i en möbel. Under sitsen får du ett stort förvaringsutrymme med massor av plats.

Sitsen består av en madrass med stöttande Nozag-fjädrar. Ovanpå ligger 35 kg kallskum som ger dig samma komfort som du får i en säng. Två mjuka kuddar ingår också.

Du kan även anpassa din komfort genom att välja till en av våra många bäddmadrasser, så att du får en soffa som uppfyller alla dina bekvämlighetsbehov. MOME finns i fyra olika tyger i många olika färger-bland annat blått, grått, beiget, brunt och oranget.
MOME
Ergonomisk design Ergonomisk design
Inbyggd förvaring Inbyggd förvaring

Bäddsoffan MOMA

Med MOMA får du inte bara komfort och snygg design, utan också ett funktionellt förvaringsutrymme under sitsen.

Sitsens madrass är utrustad med stöttande Nozag-fjädrar. Ovanför madrassen och i ryggen sitter 35 kg kallskum som ger samma komfort som din säng. Armstöd och två kuddar med silikonfyllning fulländar soffans bekvämlighet och smakfulla utseende.

Du kan anpassa soffans komfort med en av våra många bäddmadrasser, så att ditt hem och din sömn får precis den typ av komfort som du önskar. MOMA finns i fyra olika tyger och i en mängd av olika färger-bland annat gult, grönt, vitt, beiget och ljusgrått.
MOMA
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd
Ergonomisk design Ergonomisk design

Bäddsoffan CLASSI

Snygg, dansk design och oöverträffad komfort är kärnan i vår bäddsoffa CLASSI, som är designad för att ge dig den ultimata sömnupplevelsen.

CLASSI är utrustad med två lager stödjande pocketfjädrar i sittdynan, som tillsammans med 35 kg kallskum i rygg- och armstöd ger dig fantastisk komfort och bra sömn. Alltihop tillverkat i hållbara material.

Du kan lägga till en av våra många bäddmadrasser och anpassa bekvämligheten så att du får en bäddsoffa för både dagar och nätter. CLASSI kan kläs i tre olika tyger och med en bred färgpalett-innehållande bland annat grått, vitt, brunt och blått.
CLASSI
Ergonomisk design Ergonomisk design
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd

Bäddsoffan DECO

Med DECO får du unik design och fantastisk komfort, precis som du är van vid från våra sängar. Därför behöver du varken kompromissa med komfort eller bekvämlighet.

I sitsen får du två lager med stöttande pocketfjädrar och en tjock kallskumstoppning i både arm-och ryggstöd ser till att du får maximal komfort när du sitter i den och när du ska sova. Genom en enkel funktion dras bäddsoffan ut, redo för en natt med djup sömn.

Du kan anpassa din DECO-bäddsoffa efter dina komfortbehov med en av våra bäddmadrasser och designa bäddsoffan i tre olika tyger med en mängd olika färger, så som beiget, brunt, oranget, blått och vitt.
DECO
Ergonomisk design Ergonomisk design
Tryckavlastande stöd Tryckavlastande stöd
Jämför våra bäddsoffor
1 2 3 4
 • Textil

  Mjuk och elegant

  VELVET är en mjuk, klassisk velour som omger bäddsoffan på det mest naturliga och eleganta sättet. Med en speciell glöd och värme kombinerar textilen mys och lyx, medan materialets små fibrer skapar ett alldeles speciellt färgspel.
 • Komfort

  God komfort ska alltid löna sig

  Bäddsoffan är byggd med fjädrar som ligger under ett lager av bekväma, stöttande kallskumsstoppning. Den perfekta blandningen av hållbarhet och komfort i en funktionell och stilren bäddsoffa som du kan använda dag och natt.
 • Designhistoria

  Funktionalitet och kontraster

  MOME är funktionalitet och cirkulära former som uttrycks i förvaringsutrymmet och genom sätets mjuka, runda form som skapar en snygg silhuett och mjukar upp soffan när den i kontrast svävar på den fyrkantiga sockeln.
 • Topmadras-betræk

  Et naturligt Poakea-betræk

  Betrækket rundt om topmadrassen hedder Poakea. Det er Svanemærket og lavet med græsfibre, der giver en høj absorberingsevne og en naturlig profil. Perfekt til dig, der drømmer om en helt naturlig, behagelig og god søvn.
Nominerad till Årets Möbel vid Design Awards 2022

Nominerad till Årets Möbel vid Design Awards 2022

BO BEDRE, Bolig Magasinet och Scandinavian Living har gått ihop för att fira det absolut bästa inom dansk design och dela ut årets största designpriser. Vår serie av bäddsoffor är nominerad till Årets Möbel 2022. Priset ges till en design som lyckas kombinera estetik, funktionalitet och teknisk påhittighet i en originalmöbel med högt och gärna långvarigt bruksvärde.

Vackert och elegant

VELVET är en klassisk velourtextil som med sin djupa, varma glöd och sin eleganta mjuka struktur ramar in soffan på ett vackert och naturligt sätt. Materialets små fiber framhäver färger i mötet med ljus och skapar ett speciellt spel som ger bäddsoffan ett extravagant, unikt och lyxigt uttryck.

God komfort ska alltid löna sig

I sittdelen får du hållbara fjädrar i botten som fulländas av hela 30 kg stoppning med kallskum. En kombination som ger soffan den komfort som du känner från våra sängar. Du kan personalisera soffan genom att välja till en av våra många bäddmadrasser och därmed skapa en perfekt möbel till både ditt hem och din sömn.

Designad av Amanda Lilholt.
Utvecklad av Bedre Nætter.

När design och komfort verkligen går ihop till något större. Vi har samarbetat med danska Amanda Lilholt och kombinerat unik, dansk design med vår testade och erkända Bedre Nætter-komfort. Resultatet är en serie med moderna, bekväma och stilrena bäddsoffor - designade för ditt hem och utvecklat för din sömn.
100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghets skull

Vi gör det tryggt att köpa din bäddsoffa online. När du köper en bäddsoffa hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt hem är vårt showrum och sitter eller sover du inte bra kan du returnera bäddsoffan utan kostnad.
Gratis frakt hem till dig

Gratis frakt hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig-oavsett var i landet du bor. När du har lagt din beställning håller vi dig uppdaterad, så att du vet när du kan förvänta dig att få den levererad. Om produkten inte skulle motsvara dina förväntningar fullt ut så hämtar vi den igen-helt utan kostnad för dig.

Specifikation av Mome Velvet

 • Leveranstid
  40-50 vardagar
  Kolli 1 (Sitts)
  B: 203cm / H: 53cm x D: 80cm (Vikt: 56 kg)
  Kolli 2 (Rygg)
  B: 203cm / H: 24cm / D: 80cm (Vikt: 24 kg)
  Materiale
  100% polyester
  Kolli
  2 st.
  Inklusive kuddar
  Ja - 2 st.
  Emballage
  100% återvunnen plast
  Fjädrar
  No-Zag
  Produktionsland
  EU
  Med förvaringsutrymme
  Ja - (L: 196cm / B: 56cm / H: 16cm)
  Martinedale
  75.000
  Pilling
  4
  Typ
  Bäddsoffa
 • OEKO-TEX
  Standard 100
  FSC-certifierat trä
  Ja
 • Dimensioner
  B: 200cm / H: 70cm / D: 100cm (140cm)
 • Ja, du kan köpa inbärning eller inbärning och montering i kassan. Ved inbärning leverer vi din beställning till rummet du vill ha bäddsoffan på. Med inbärning och montering sätter vi samman bäddsoffan och tar med emballasjen i retur.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja, du kan handla hos oss med sinnesro. Vi erbjuder en 100-nätters riskfri provperiod i ditt hem. Om du inte är nöjd med din bäddsoffa kan du skicka tillbaka den gratis under provperioden – så betalar vi leveransen. Se vad andra tycker om att köpa sin säng eller bäddsoffa online på Trustpilot.