Laddar..

Nova

Ställbar sang Model 5060
5 star rating (2) total reviews
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Ljusgra
Färg: Ljusgra
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Essential Linen Split
Bäddmadrass:
Oak
Ben:
Utan Gavel
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Nova
Nova

Vår idealist

Nova är vår helgardering. Det val som ligger över det genomsnittliga. Glassen med extra grädde. Nova är en uppgradering av Venus och är typen som alltid ger det lilla extra för att det ska bli extra bra. Därför har Nova en latexstoppning som andas lite bättre och som är lite mer elastisk och lite mer idealisk för din komfort. För livet ska ju vara gott — vår idealist till säng.

 
Produktöversikt

Utforska Nova

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  100 % naturligt och svalkande linne

  Linen-överdraget är tillverkat av 100 % naturligt linne, vilket har en avkylande effekt på kroppstemperaturen, och du är därmed garanterad en skön sömn då du alltid kommer att sova i en vältempererad sovmiljö. Undersidan har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på sin plats.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • En stödjande och härlig resårmadrass

  En stödjande och härlig resårmadrass

  Nova är utrustad med en särskilt utmärkt resårmadrass som med pocketfjädrar, 7 bedre™-zoner och 25 mm latex säkerställer alla parametrar för god komfort och samtidigt ett ergonomiskt korrekt stöd för alla delar av kroppen.
  En stödjande och härlig resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Elevationssängbotten

  Stark, skandinavisk elevationssängbotten

  Botten på Nova består av en 10 cm hög ram i trä från skandinaviska skogar med flexibla lameller, ovanpå vilket ett lager av stödjande pocketfjädrar ligger, som ger god komfort. Botten styrs av en stark TD4-elevationsmotor från danska Linak, som är kända för sina ljudlåga kvalitetsmotorer.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar med stark motor och skandinaviskt trä

Ramsäng

Skandinaviskt när det är som bäst

Din ramsäng är hela grunden för din ställbara säng och din sömn, och därför väljer vi bara ut de bästa materialen. Bäddmadrassen består av en solid ram i massivt trä från skandinaviska skogar, på vars ovansida det sitter några härliga pocketfjädrar som bidrar med extra komfort. Elevationsmotorn TD4 kommer från danska Linak, som är kända för sina slittåliga och tystgående motorer.
Skandinaviske materialer Skandinaviske materialer
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Nova

Nova
 • Typ
  Ställbar säng 180x200 cm.
  Leveranstid
  25-30 vardagar
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Möbeltyg
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
  Garanti (Motor)
  5 års garanti.
 • Ram
  10cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  25 mm Latex
  Vändbar
  Ja
 • Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Total höjd
  7 cm.
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Linen
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  61 cm inkl. 10 cm
  Bädmadrass
  7 cm
  Botten
  27 cm.
 • Type
  Stående/Væghængt
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Tiltvinkel (elevation)
  61° vid sänggaveln - 45° vid fotgaveln
  Ställbar botten Material
  Massivt fyrretræ
  Lameller
  42 Lameller
  Motor
  Linak TD4 Advanced
  Fjärrkontroll
  Trådlös
  Elevation
  Huvud- och fotända
  Maks. belastning (motor)
  130 kg (7000 Newton)
  Madrasstopp
  Fot- och sidostopp inkluderat
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.