Nova Mayan - Ljusgra

Leveranstid 13-20 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Bäddmadrass
+
Ben
+
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bedre Nætter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Läs mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till [email protected]. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Nova Mayan: Gör något bra för ditt välbefinnande

Nova Mayan: Gör något bra för ditt välbefinnande

När man har fått hem en ordentlig kvalitetssäng för första gången kan man nästan vilja ge sig själv en örfil för att man inte har tagit det beslutet tidigare. För en bra säng skapar en grund till en god sömn — och en god sömn skapar en grund till ett övergripande välbefinnande. God sömn är så avgörande för vår hälsa, och med en Nova Mayan i sovrummet är du på god väg mot sömn i världsklass. Nova Mayan består av en naturlig och allergivänlig bäddmadrass som har delats in i våra unika 7 bättre™ komfortzoner och som har en tyst och stark sängmotor. Kort sagt så blir alltså Nova Mayan snabbt det bästa beslutet som du har fattat.

En hälsosam och antibakteriell bäddmadrass

En hälsosam och antibakteriell bäddmadrass

Längst upp på Nova Mayan ligger en av våra bästa bäddmadrasser som gör resan mot drömlandet ännu mer behagligt, bekvämt och lätt. Bäddmadrassen är både hållbart tillverkad och skapad i naturliga och allergivänliga material. Madrassens kärna består av naturlig latex som har utvunnits av gummiträdet Hevea Brasiliensis. Latex har en fantastisk elastik, som ger kroppen ett stöd som är optimalt och ergonomiskt rätt. Madrassens kärna är täckt med vårt geniala Rönd-överdrag. Rönd-överdraget är både antibakteriellt och Svanenmärkt och är utvecklat på ett sånt sätt där bakterier och andra oönskade gäster inte har någon överlevnadschans i överdragets fiber.
En stöttande och härlig resårmadrass

En stöttande och härlig resårmadrass

Resårmadrassen har en enorm betydelse för den komfort och det stöd som du upplever när du hoppar ombord i en ställbar säng. Som tur var är har Nova Mayan en alldeles utmärkt resårmadrass som checkar av samtliga parametrar för god komfort. Resårmadrassen är indelad i våra unika 7 bättre™ komfortzoner, som säkrar ergonomiskt korrekt stöd för alla delar av kroppen. Det är till exempel stor skillnad på den avlastning som ryggområdet behöver, jämfört med vad axelområdet behöver. Madrassens kärna är omringad av en 25 mm tjock latexstoppning som ger madrassen en extra komfortnivå. Nova Mayans resårmadrass tar alltså hänsyn till hela kroppen och du kommer att uppleva att du vaknar upp med en härlig utvilad känsla av välbehag.
En slitstark och tyst ställbar motor

En slitstark och tyst ställbar motor

Längst ner på Nova Mayan hittar du sängens ställbara motor. Motorn har vi utvecklat tillsammans med den danska sängmotortillverkaren Linak. Linak är experter på ställbara komponenter, på samma sätt som vi är experter på god sömn. Vi tycker att det finns en mening med att samarbeta med mekaniska experter när vi utvecklar vår ställbara säng, eftersom det garanterar att du får den allra bästa sängen. Nova Mayan har en av marknadens bästa motorer, som både är slitstark och samtidigt extremt tyst. För det är viktigt att du inte väcker hela hemmet när du ska justera din liggposition.

Stäng ögonen med gott samvete

Mayan Pulse är den mest miljövänliga bäddmadrassen på marknaden. Naturlatexen tappas från trädet Hevea Brasiliensis som är en av världens viktigaste förnybara resurser. Trädet har en suverän fotosyntes jämfört med de övriga träden i regionerna. Med en tappningstid på ca. 400 dagar så hinner trädet att absorbera stora mängder co2.

350

kg co2 avlägsnas från atmosfären vid utvinnandet av latex till en Mayan Pulse bäddmadrass.

30

år kan gummiträdet Hevea Brasiliensis användas hållbart.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bedre Nætter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Nova Natural

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Nova Natural. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

[email protected] 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Nova Mayan

 • Storlek
  Storlek 180x210 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 61 cm.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 61 cm. (10 cm ben, 26 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 10cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 13-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 180x210
Motor Linak TD4 std.
Downloads för Nova Mayan
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor i världsklass

En motor i världsklass

Motorn är utvecklad av de ledande tillverkarna på marknaden.

Helt rätt komfort

Helt rätt komfort

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger individuellt stöd.

Märken som garanti

Märken som garanti

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och har testat fritt från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • Sovgaranti i 100 dagar
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt och retur