Om Bedre Nætter

En vision om bättre nätter till bättre priser

Det var en gång…

Så startar alla bra historier, och det gör våran naturligtvis också. För det var en gång tre vänner, två bröder och en vision. En vision om att sälja bättre sömn och vardagslyx till rimliga priser. Det har vi nu gjort sedan 2013 och vi tycker, i all oblygsamhet, att det lyckas varenda dag.

Vi finns endast online, och det betyder, att vi kan erbjuda sängar av hög kvalitet till ytterst fördelaktiga onlinepriser. När vi sparar på utgifterna till butiker och showrooms, så gör våra kunder självklart det också – och det har redan mer än 50.000 gynnats av.

Arbete gör sömnen god, och vi sover riktigt gott

Vi arbetar nämligen stenhårt varje dag för att ha branschens bästa rådgivning, så att vi kan leverera bättre nätter till hela Skandinavien. Även om vi inte har några fysiska butiker så betyder det inte att du ska kompromissa med service och vägledning. Tvärtemot.

Vi håller vad vi lovar, och vi vet, att vår omsorg kommer dig till godo. Vi lovar att finna en säng som passar just till dina behov, och träffar vi mot förväntan inte mitt i prick första gången, så erbjuder vi 100 dagars prövotid på våra sängar.

Hej, hei och hejsan från hela vårt skandinaviska team

Bedre Nætter är en dansk verksamhet med medarbetare från hela Skandinavien. Med risk för att låta självgoda så vill vi gärna välkomna dig till vårt fantastiska team.

Pressomtalanden

Finn oss på våra sociala medier

Kontaktuppgifter

Bedre Nætter ApS Søren Frichs vej 34B , 8000 Aarhus C, Danmark

CVR: 34613931 Mail: [email protected] Telefon: 102 146 177 Kundservice alla dagar 08.00 - 23.00