Laddar..

Ovia

Kontinentalsäng Model 7020
Storlek: 160x200 cm.
Blå
Färg: Blå
Essential Modal
Bäddmadrass:
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Brushed
Ben:
Vägghängd
Sänggavel:

Spara 40% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Ovia
Ovia

Vår connoisseur

Det blir inte bättre än Ovia. Punkt slut. Den är livet i första klass, det ultimata sängvalet, grädden på moset, ett praktfullt praktexemplar och vår creme de la creme. Ovias komfort och stöttning är oöverträffad och ojämförlig, och vi har aldrig höjt ribban högre eller varit mer kompromisslösa än när vi skapade den — vår connoisseur till säng.

Produktöversikt

Utforska Ovia

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Textil tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd

  Modal-överdraget består av en textil som är tillverkad med pappersmassa ifrån bokträd. Träfibrerna gör överdraget otroligt mjukt, andningsbart och fuktabsorberande, och undersidan av överdraget har ett halkskydd, så att bäddmadrassen stannar där den ska om nätterna.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • Resårmadrass

  100 % naturlig Mayan Pulse latexstoppning

  Runt fjädrarna har vi placerat 30 mm stoppning med vår 100 % naturliga Mayan Pulse-latex. Den mest andandes och elastiska stoppningen du kommer att stöta på, som sörjer för att sprida kroppsvärmen och förbättra komforten.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ramsäng

  En ramsäng i en klass för sig

  Ramsängen är inte bara lyxig – den knuffar fram gränserna när det kommer till stabilitet, komfort och kvalitet. Massiv furu, två individuella lager med fjädrar omringade av stoppning – och allt är inpackat i ekologisk, italiensk ull.
 
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Fjädermadrass

Fjädermadrass med individuell fasthet

Fjädermadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimalt stöd

Resårmadrassen består av tre olika typer av pocketfjädrar som vi har delat upp på individuella zoner som avlastar huvudet, skuldrorna, korsryggen och höfterna precis där det är som tyngst. Här har vi helt unikt utvecklat en höftzon med 90 % fjäderkraft, så att vi är helt säkra på att din ryggrad håller en ergonomiskt korrekt, rak linje.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och vi har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar självklart inte heller ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja precis den fasthet som passar dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och över, kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Bäddmadrass

Bäddmadrass med svenskt furuträ

Bäddmadrass

Ovias ramsäng är dubbelt så lyxig

Vår mest lyxiga ramsäng - från den solida träramen till överdraget i den finaste italienska ullen. En kompromisslös ramsäng fylld med härliga överraskningar – inklusive två lager med fjädrar som ger ett helt extraordinärt sunt stöd och som i kombination med den solida träramen utgör den perfekta, stabila och behagliga grunden för din sömn.
Skandinaviska material Skandinaviska material
Dina fördelar

Vi sover först bra när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet
Dina fördelar

100 nätters riskfri prövoperiod - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa din säng på nätet. När du köper en säng hos oss får du därför alltid 100 nätter på dig att prova den. Ditt sovrum är vårt utställningsrum och sover du dåligt kan du byta fasthet gratis eller lämna tillbaka hela sängen.
Fri leverans hem till dig
Dina fördelar

Fri leverans hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig — oavsett var i landet du bor och oavsett summan du handlar för. Vi skickar våra mindre produkter med GLS och vi gör alltid allt vad vi kan för att du fortast möjligt ska få dina varor, så att du inte ska behöva vänta på att få njuta av några bättre nätter.

Specifikation av Ovia

Ovia
 • Leveranstid
  29-41 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 160x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Tyg
  Italiensk ull
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  30 mm Mayan Pulse
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  6 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Modal
  Tvätt
  Tvättbart i 40 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
 • Höjd
  67 cm.
  Resårmadrass
  19 cm.
  Bädmadrass
  7 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  160x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.