Laddar..

Ovia

Kontinentalsäng Model 7050
180x200 cm.
Storlek: 180x200 cm.
Antracit
Färg: Antracit
Fast
Fasthet:
Fast
Fasthet:
Essential Poakea
Bäddmadrass:
Brass
Ben:
Vägghängd
Sänggavel:
Puff:

Spara upp till 60% på tillbehör vid köp av säng

Tillbehör
1
 • I produktion
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Ovia
Ovia

Vår connoisseur

Det blir inte bättre än Ovia. Punkt slut. Den är livet i första klass, det ultimata sängvalet, grädden på moset, ett praktfullt praktexemplar och vår creme de la creme. Ovias komfort och stöttning är oöverträffad och ojämförlig, och vi har aldrig höjt ribban högre eller varit mer kompromisslösa än när vi skapade den — vår connoisseur till säng.

Produktöversikt

Utforska Ovia

Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner 1 2 3 4 5
Förstå våra 7 bättre™ komfortzoner
 • Bäddmadrassöverdrag

  Grön profil och hög absorptionsförmåga

  Poakea-överdraget är tillverkat med växtfibrer från gräsfamiljen Poaceae. Detta ger överdraget en grön profil och en hög absorptionsförmåga, vilket säkerställer en torr och hälsosam sovmiljö. Undersidan av överdraget har ett halkskydd, så bäddmadrassen stannar på plats även om du rör dig om natten.
  Bäddmadrassöverdrag
 • Bäddmadrass

  Bra stöd med 100% naturlatex

  Essential-kärnan är en 60 mm hög OEKO-TEX®-certifierad och mycket stöttande kärna i 100 % naturlatex. Naturlatexen ger kärnan en miljöprofil, samtidigt som dess utomordentligt goda andningsförmåga hjälper till att bibehålla en torr sovmiljö, vilket är grunden för en bra sömn.
  Bäddmadrass
 • Resårmadrass

  100 % naturlig Mayan Pulse latexstoppning

  Runt fjädrarna har vi placerat 30 mm stoppning med vår 100 % naturliga Mayan Pulse-latex. Den mest andandes och elastiska stoppningen du kommer att stöta på, som sörjer för att sprida kroppsvärmen och förbättra komforten.
  Resårmadrass
 • 7 Bedre™ soner

  Olika Fasthet

  Våra madrasser kan fås i varierande fasthet, då alla är olika byggda. Genom att justera fjädrarnas tjocklek har vi utvecklat tre olika varianter av fasthet vilka understödjer alla viktklasser. När du väljer mellan varianterna av fasthet kan du se vår rekommenderade vikt på varje enskild madrass. Från storlek 160 och uppåt kan du välja två olika fastheter. Då får du två madrasskärnor kombinerade i ett överdrag.
 • Ramsäng

  En ramsäng i en klass för sig

  Ovias ramsäng är inte bara lyxig — den spränger skalan när det gäller stabilitet, komfort och kvalitet. Ramen är skapad i massivt trä från skandinaviska skogar, som är belagd med två individuella fjäderlager, som är omgivna av en stoppning i organisk latex.
Bäddmadrass

Välj den bäddmadrassen som passar dig

Resårmadrass

Resårmadrass med individuell fasthet

Resårmadrass

7 bättre™ zoner ger din kropp optimerad och optimal stöttning

Vår unika 7 bättre™-resårmadrass har vi konstruerat med tre olika typer av pocketfjädrar, som vi noggrant fördelat över resårmadrassens sju zoner. De sju individuella zonerna avlastar ditt huvud, dina axlar, ländryggen och höfterna precis där de är som tyngst och därför behöver stöd som mest. Vi har utvecklat höftzonen med 90% fjäderkraft så att din ryggrad, på det sättet, behåller en ergonomiskt korrekt, rak linje. Din rygg kommer att tacka dig för det varje natt.
Resårmadrass

Välj din egen fasthet

Vi är alla olika och har alla olika preferenser. Av den anledningen ska våra sängar såklart inte ha samma fasthet. Hos oss kan du därför välja exakt den fasthet som passar just dig. Många av oss delar dessutom säng med en annan person, så på alla våra sängar med en bredd på 160 cm och däröver kan du välja en individuell fasthet på varje sida av sängen.
Ramsängar

Ramsängar i massivt trä från Skandinavien

Ramsäng

Dubbelt upp av komfort

Ramsängen är den bästa av sitt slag och är uppbyggd med hela två lager pocketfjädrar som är omgivna av en 12 cm hög träram i massivt trä från skandinaviska skogar. De två lagren av pocketfjädrar gör ramsängen oemotståndlig, och i samspel med sängens övriga madrasslager är du garanterad ett djupt, ergonomiskt stöd och ett fullständigt fantastiskt fundament för din sömn.
Skandinaviska material Skandinaviska material
Dina fördelar

Vi sover gott först när du gör detsamma

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet
100 nätters prövotid

100 nätters riskfri prövotid - för din trygghet

Det ska vara tryggt att köpa sin säng online. När du köper en säng av oss får du därför alltid 100 nätter till att prova den i ditt eget hem. Ditt sovrum är vårt showroom, och om du inte sover bra så kan du under de första 100 nätterna exempelvis ändra fastheten eller returnera hela sängen - helt utan kostnad.
Vi levererar gratis hem till dig
Gratis leverans

Vi levererar gratis hem till dig

Vi levererar alltid gratis hela vägen hem till dig - oavsett vart i landet du bor. Oavsett vad du köper. Du kan köpa till: 1. uppbärning, 2. uppbärning och montering eller 3. uppbärning, montering och ivägkörning av din gamla säng. Då sörjer våra chaufförer för att bära upp din beställning och lämnar den inte förrän den står helt klar och är redo att sova i.

Specifikation av Ovia

Ovia
 • Leveranstid
  25-30 vardagar
  Typ
  Kontinentalsäng 180x200 cm.
  Kolli
  7 st.
  Största kolli
  B: 92 cm. L: 202 cm.
  Tyg
  Italiensk ull
 • Rambrott
  25 år
  Garanti fjäderbrott
  25 år
 • Ram
  12 cm Träram
  Fäste för ben
  Förmonterat
 • Fjädrar
  Pocket
  Komfortzoner
  7 bedre™ zoner
  Stoppning
  30 mm Mayan Pulse
  Vändbar
  Ja
 • Total höjd
  7 cm.
  Bäddmadrass - kärnhöjd
  60mm
  Kärna
  Naturlatex
  Cover
  Poakea
  Tvätt
  Tvättbart vid 30 grader. Antiglidskydd skall avlägsnas innan tvätt.
  Antiglid
  Antiglid inbyggt
 • Höjd
  67 cm inkl. 12 cm ben
  Resårmadrass
  19 cm.
  Bädmadrass
  7 cm.
  Botten
  28 cm.
 • Type
  Stående/Väggmonterad
  Væghængt højde
  180x108x8 cm
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.
 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till [email protected], så lägger vi till din önskan till din order.
 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.