Laddar..

Ovia Gavelkuddar

Huvudkudde
Vår OEKO-TEX®-certifierade gavelkudde Ovia har en fyllningsvikt på 1700 gram och mäter 50x90 cm. Gavelkudden är beklädd med läcker italiensk och ekologisk ull och utstrålar därför exklusivitet, god smak och hotellstämning.
Antracit
Färg: Antracit
1
 • På lager
 • Beräknad leveranstid

  Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Ovia Gavelkuddar
Gavlpude

Ovia

Ovia är det bästa vi har att erbjuda. Vår excellence. Vår crème de la crème. Vår above-all. Du fattar poängen - och naturligtvis ska den bästa sängen också ha den bästa gavelkudden. Vår Ovia-gavelkudde bidrar därför med både komfort, god smak och en extra dos stilfull estetik till sovrummet.

Gavelkudden över dem alla
Det bästa valet

Gavelkudden över dem alla

Vår 50x90 cm stora Ovia-gavelkudde är späckad med 1700 gram läckra ankfjädrar som gör kudden fyllig, fluffig och robust. För finns det en sorgligare syn än en slapp gavelkudde? Inte direkt, eller hur. Det undviker du med Ovia-gavelkudden som inte sjunker ihop vid användning, så luta du dig bara tillbaka mot vårt praktexemplar till gavelkudde.
Den bästa fyllningen

Fylld med första klassens ankdun

Vår Ovia-gavelkudde är OEKO-TEX®-certifierad och består av 1700 gram nya förstklassiga ankdun, som säkrar en härlig mjukhet till Ovia-gavelkudden. Fjädrarna gör dessutom gavelkudden fast och robust, så att du får en kudde som stöder ryggen när du exempelvis sitter upp och en kudde som inte faller samman vid användning.

Specifikation av Ovia Gavelkuddar

 • Leveranstid
  2-8 vardagar
  Typ
  Gavelkuddar 50x90
 • NOMITE
  Allergivenlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Standard 100
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og bakterier